WP7S Engadget review

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.616
88
48
Ko se bomo navadili nanj, bo verjetno to tisto, brez česar ne bi mogli živeti.
Tako, kot je bila razlika med verzijami PPC2000 in PPC2002, med WM2003 in WM5, pa potem med WM5 in WM6, pa ...
Vseeno pa mi deluje nekako "kockasto"
Sicer sem preizkušal WM6.5 ROM s temami in ikonami WM7, pa mi WM7 look nekako ni bil po godu.
Čeprav je to bil samo vizuelni pribliižek.

LP

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Zadeva je snappy-hitra.. na UI se bo treba malenkost navaditi ampak overall deluje super.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Jaz upam da končni izdelek ne bo tako pust, malo bi lahko obarvali tele ikonce. 4. avgusta bo engadget gostil enega MSjevca ki bo malo več povedal / pokazal o WP7s.

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Vem samo da bom nabavil WP7S oktobra =) Ker zgleda obetaven ter snappy ampak sense experience.. nah 2much

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Bravo, dobro da niso samo iOS in Android entuziasti tukaj..

Priznam da tudi mene mika,.. upam da bodo MS partnerji res naredili dobre aparate in da dobimo končno še enega resnega konkurenta na trgu mobilne telefonije.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Mislim, da sem že nekje napisal..

MS v svojih menijih deluje zelo zadržano in simple. Potem pa HTC naredi svoj Sense z totalnim eyecandy overload-om. Zdi se mi da je šminkerstvo postalo pomembnejše od dejanske uporabnosti (HTC).

I

Izbrisan uporabnik 3287

Baje, da MS ne bo dovolil "vstavljanja" dodatkov (sense in podobne zadeve).

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Dovoli samo kot je prikazano..lasten okvircek za aplikacijo.. main menu (home) ne smejo spremeniti =)

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Ja saj to je bilo mišljeno, če je kdo gledal posnetke emulatorja..

Vsi MS programi (contacts, messages, calandar..) so res simple & sexy.. Tale Sense okno, ko se odpre pa misliš da si v vesolju.. MS bi moral tudi partnerjem podal neke smernice, da se približajo bolj okusnim "podoknom".

fara

Pripravnik
15. sep 2007
130
0
16
sem ga danes dobil v roke..in je kr kul device..so šli v svojo smer pri zasnovi UI, kar se jim zna obrestovati ali pa jih totalno zašiti.
smile-1.gif

men je recimo glavni meni na ta način ful všeč..medtem ko integracija fb direktno v telefon pa mi totalno mimo..se potem ne znajdem več na fbju..

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Kater aparat točno si uspel probat?

Ja se strinjam tole z WP7 bo ključno za MS.

Ja bomo videli, sam FB skoraj ne uporabljam tako da mi je vseeno
smile-1.gif
Za kake druge pa bi rad da naredijo posebej aplikacijo kot pa da nekaj "tlačijo skupaj" v en timeline.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Bravo, če ni preveč bi lahko nalimal kako sliko?
smile-1.gif

Je po "daljši uporabi" aparat kaj manj odziven?
Kako je z pisanjem (obe orientaciji)?
Kakšna je kvaliteta zvoka (preko zvočnika)?
Koliko časa traja boot-up?

fara

Pripravnik
15. sep 2007
130
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
kako pa je poštimana sinhronizacija in maili, deluje vse b.p.?

sinhronizacijo sem testiral z gmailom in dela bp...edino kar mi ni kul je to, da ti emaliov z enakim topciom (tako ko je na gmailu) ne vrže skupaj..ampak imaš prikazanega vsakega posebej