wmv/wma downmix iz 6 kanalov na stereo

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Imam nekaj wmv filmov v hd ločljivosti in s 6 kanalnim zvokom in imam probleme z downmixom na stereo zvočnike. Sedaj se sliši samo muzika, govor pa samo če res dobro poslušam zaznam nekje v ozadju. Sicer v WMP 11 dela dokaj normalno, ampak jaz imam računalnik kot htpc brez tipkovnice in mipke in uporabljam v ta namen media portal z daljincem, tako da zaganjanje wmp 11 odpade... Tudi v media player classicu imam enake probleme in ne dela downmix.

Rešitev anyone?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
morda kodeki. sam bolj vrjetno samo nastavitve v playerju. player ti ne zna pravilno predvajat, to je tut mene zezalo v enem playerju. pol sem spremenil in je blo ok.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ja so prav nastavljeni. Itak samo windows media player šmirgla tisto nastavitev in drugje nima veze. Sem našel eno reštiev, bom popoldne doma sprobal. V ffdshowu je treba nastavit da procesira uncompressed audio in nastavit mixer na stereo.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ja, saj razumem. Samo jaz rabim stvar sistemsko rešeno. Sem že v prvem postu napisal, da v wmp11 normalno špila, pa od tega nimam koristi. Sicer pa sem medtem rešitev že našel, tako da ni treba več novih predlogov
smile-1.gif