WMF Spitzenklasse set 4 nožev

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Prodam set 4 WMF nožev serije Spitzenklasse - NOVO v originalni embalaži.

Maloprodajna cena seta je 192,80 EUR, prodam za 100 EUR. Boljše cene ne dobite za set teh vrhunskih nožev. Kdorkoli kuha, mu ne bo žal investicije v kakovostne nože po dostopni ceni.

Možen osebni prevzem v Ljubljani ali okolici, pošljem tudi po pošti na vaše stroške.
WMF-Spitzenklasse-set-4-nozev_4b0a759353f60.jpg

kingroad

Pripravnik
14. nov 2008
241
0
16
da se malo spotaknem........

imam set osmih WMFjevih nožev, vendar brez "pile" ste vseeno nemočni. Nabrušeni pri meni zdržijo kakšne 2-3 tedne, potem jih je treba zopet nabrusiti. Seveda ene prej druge kasneje, a jaz ko primem prvi topi nož nabrusim vse
smile-1.gif
Tako da če jih kupite vzemite obvezno še "pilo".

lp

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Kaj pa delaš z noži, da jih moraš tako pogosto brusiti? Jaz poznam par folka, ki jih uporablja in po njihovih besedah ostanejo oštri precej dalj časa beri več kot leto. Al jih imajo oni samo za okras ali si pa ti kuhar v kakšni menzi?
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mam te nože..ostri so 1 leto in več. pa režem non stop..ampak ko ga nabrusiš..vidiš, da je lahko še veliko bolj oster

prodajalcu
a maš to kako vezo, ker me zanima kar nekaj zadev, ampak nobena iz trenutne ponudbe. tri nože imam, unga za kruh ne rabim.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Imam vezo samo za komplet teh štirih nožev.

Imel sem vezo še za lonce, a jih je zmanjkalo precej hitro. Nabavil sem jih zase pa familijo.

LP

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sej bi kako šeflo, beštek, kake druge nože...tri od teh res imam..unga pa ne rabim. pa brus mogoče. mačetico..

piskre mam fisler..ampak bi tut kaj..majhnega še vzel.

no k bo kaj..PM, ker sem redko zaidem.

hvala.

kingroad

Pripravnik
14. nov 2008
241
0
16
nisem kuhar v menzi
hysterical-1.gif

rad pa kdaj kaj "zakuham". Ko so bili novi so rezali odlično in od takrat naprej ne toleriram topih nožev. Brusim takoj ko ne odreže tako kot mora ker jih nimam za okras.

lp

roselini

Zelenc'
28. nov 2009
1
0
1
Joj, jaz bi pa potrebovala le tistega malega iz kolekcije za zelenjavo, sadje, sem ga imela in je očitno romal v koš z olupki in sedaj manjka v kolekciji, a ga je možno kupit?