Withings osebna tehtnica

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Živijo,

kupil sem tole tehtnico
cheer.gif

nekak ne obvladam angleščine, da bi se obrnil na proizvajalca, pa me zanima ali ima kdo tole zadevo in kako tehtnico prepričat, da pokaže vse kar zmore?

najprej pokaže kile, ko se prestavi naprej napiše samo X, kar pomeni da ni meritve....
confused-1.gif

težo, temperaturo in vlažnost pa normalno pokaže....

HELP!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Si kupil pri nas? Potem bi morale biti zraven slo navodila, če jih ni, kontaktiraj prodajalca in jih zahtevaj. Če noče, lahko zahtevaš nazaj tudi kupnino.

Upam, da se tehtaš direkt nagi, oz v gatah, brez nogavic na nogah, suhimi podplati. V skrajnem primeru imaš lahko tako debelo kožo na stopalih, da vpliva na meritve.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
navodila so v SLO, ampak so prevedena kopija originala....v navodilih so pa tri strani, kako prižgat in sparit z telefonom....ostalo je vse jasno, samo meni ni
confused-1.gif

Tale model Youtube kar s debelimi štunfi, pa mu dela....
cool-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Zanimivo in fascinantno, če res deluje v štunfih. Ampak bi dvomim v realnost takšnih meritev. Pro naprave, ki so vredne nekaj 100 eur ali še več, so izključno brez nogavic, saj deluje naprava po principu telesne prevodnosti. Zato se tudi svetuje, da človek ne pije preveč tekočine pred meritvijo, se ne tušira, ne telovadi, itd..

Lahko da je pač tvoja defektna, možno je tudi to, če nič druga ne pomaga. Je še kdo drug pri bajti, ki bi lahko stopil gor?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Možno sicer, da moraš prvo vnest osebne podatke, šele potem ti delajo tiste ostale meritve.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
zadnji....

hvala obema za pomoč....

sem za eno uro pobral baterije ven, ponovno uparil z telefonom in zdaj dela....in ja, tehtanje brez nogavic
cool-1.gif

kako uparim drugega uporabnika? samo dodam v aplikaciji, vnesem podatke in sam prepozna glede na vrednosti al kako?..

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Jap, jaz sem ponavadi novega kar povagal, potem pa v appu ustvaril userja in mu dodal to meritev. Ostalo dalje pa sama prepozna.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
meni se zdi, da ta delež mal po svoje useka. Ker je čez dan razlike tudi do 2%, najhuje je zjutraj
smile-1.gif

Aja, withings ne prikazuje deleža vode, vsaj ne moja.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Deleže maščobe ti te amaterske ne bodo realno zmerile, tudi profi naprave ni nujno da, tako da kar v roke merilec kožne gube in bo to čisto dovolj za vsakega amaterja ali pa semi-profi športnika, zraven pa pač tehtnica za 10€, da tudi beležiš težo.

Nazadnje urejeno: