Wireless WLAN USB ključ z anteno

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Kako to deluje?
Sam vtakneš ta USB v PC s katerim si povezan na interent in se lahk povežeš z prenosnim PCjem npr?
redface-1.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Ravno tako enostavno pa le ni
rolleyes-1.gif

Verjetno bo potrebno namestiti gonilnike in se kaj nastaviti
cool-1.gif

Jaz uporabljam Canyon 518 .
Nastavljenega imam kot dostopno tocko in presenetljivo dobro dela skozi dve betonski plosci
cheer.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Nastavit v prenosniku?
Al nastavit v tistem PCju v katerega vtaknem wlan usb? (katerega ne smem dirati)
bonk.gif

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Nastavt po treba povsod, zdej tale USB WLAN je sam WLAN mrežna in ti nč ne pomaga če jo sam not u računalnik utakneš. Če hočš to narest kar si napisu, morš tale USB WLAN uklopt v PC, gor naložit driverje, pol pa če software podpera AP mode, je to najbolš rešitev, drgač bo treba pa AdHoc nastavlat, pol nastavt zaščito, ime, ..., šeraš povezavo. Nato pa greš na prenosnik, poiščeš dostopno točko, vpišeš not ključ (če je zaščita), se povežš in po možnosti bi mogl delat, če so vsi IP-ji dodeljeni in če je povezava pravilno šerana. Je pa vse odvisno od tega kašno opremo nabavš in kakšne so tvoje želje glede zaščite in podobno.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Da malo izkoristim temo ... imam WLAN USB ključ firme Netgear, pri hitrejših prenosih (beri: full speed torrent download) se mi večkrat dogaja, da mi pc preprosto zmrzne. Je imel kdo že podobne težave?