Wireless router Linksys WRT120N/WRT160N

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Kako se obnesejo novi linksysi? Prehajam na optiko pa se doma valja star "b" klase in bi sel na "n". Bi mogoce vzel celo takega s priklopom za zunanji disk pa berem, da samo stran, da zadeva ne funkcionira. Tako da bi se mogoce omejil na navadne. Gledam WRT120N in WRT160N pa nikakor ne najdem bistvenih razlik med njima razen v ceni. Aja, lustno je, da sta anteni vgrajeni ampak vpliva to na moc signala kaj bistveno? Vsi kompi so v radiju 4 m in ni nekih bistvenih pregrad med njimi (stene iz knaufa).

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

120N že kaka dva tedna. Kaj naj rečem... dela. Drugega pa ne rabim
smile-1.gif
.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
160N ima MIMO tehnologijo, kar naj bi dodatno pripomoglo k boljšemu dosegu.

LP,
PIC

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Imam 120N, sem zadovoljen. Res pa je, da imam majhno stanovanje tako da ti ne morem povedat, kakšen doseg ima.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
ksz...

Jajca in ne kupujte polizdelkov. Takega sranja pa se ne, ze zadnjic berem debato o tanovih, ki imajo priklop za usb disk, da ne delajo. No dons vidim, da tud tale osnovni SROT ne dela. Enostavno se z Intel Pro 2200BG ne poveze, NIKAKOR, niti v supportu nimajo pojma. Nikoli vec!!!

http://forums.linksysbycisco.c...ding&page=1

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ocitno. Na router pride iphone, dva kompa BP, komp z intelom pro 2200 bg pa ne in ocitno nikomur, ne samo meni.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Pa očitno je fora samo v XP-jih. Ubuntu baje dela.

Weird... jaz sem obupal in sem vmes že nabavil USB dongle, ki dela b.p. Nisem pa niti pomislil, da je router... v prejšnji temi so zatrjevali, da ima 2200BG podobne probleme z ostalimi routerji in tudi meni je že prej z enim drugim routerjem (nek ASUS) nenehno zafrkavala.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Pojma nimam v cem je problem. Ampak doticni komp dela s starim wrtgluzteuerzt linksysom, ki pa podpira samo B klaso. S tanovim no go. In gre po vsej verjetnosti jutri nazaj v stacuno pa lepo kes nazaj. Kaj bom kupil pa se pojma nimam. Se mi je linksys vedno zdel solidna firma.

Priporoca kdo kej druzga?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Damn... moj je star že 14dni. Nič ne bo z vračilom... Je pa res, da trenutno vse dela in potem bi moral vračati USB dongle in router.

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
ksz...

Jajca in ne kupujte polizdelkov. Takega sranja pa se ne, ze zadnjic berem debato o tanovih, ki imajo priklop za usb disk, da ne delajo. No dons vidim, da tud tale osnovni SROT ne dela. Enostavno se z Intel Pro 2200BG ne poveze, NIKAKOR, niti v supportu nimajo pojma. Nikoli vec!!!

http://forums.linksysbycisco.c...ding&page=1

Pa si siguren, da je problem v routerju in ne v kartici? Imam tud sam probleme s to kartico, in sem naroču novo. Drugače pa router dela BP in sem zadovoljen z njim!

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Zdej pa ti men povej zakaj bi jaz menjal router in nato se kartico, da bom imel net? In zakaj s starim linksysom dela tudi tale intlova? Pa ce bo ze kdo zagovarjal linksys zakaj ne mores nanj priklopit katerikoli disk, da bi zadeva delala? Skratka se mi zdi, da so ga zacel malo srat.

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Meni ta kartica ne dela SAMO s tem routerjem in router se mi poveže z vsemi karticami oz. napravami, ki imajo wifi, RAZEN z to intelovo kartico. Tako da ni nujno da je problem v routerju, samo to sem hotu rečt. Pa sploh ne zagovarjam lynksisa, to je mal smešna izjava.

Aja, pa zakaj meni ni problem menjat kartice - ker je služben laptop, pa je ne bom jaz nabavu.
cool-1.gif
Če bi moral kartico kupit na svoje stroške, potem bi verjetno rajši router nesu nazaj v trgovino in vzel drugega.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ni letelo direktno nate, da jih zagovarjas. Zanimivo je, da ta kartica in ta router ne gresta skupaj. Ampak glede na to, da je router novejsi bi pricakoval, da kekci vedo oz. uredijo zadeve preko M$, sami, ce je pri njih tezava, driverji karkol. Ne pa da das na police izdelek, ki ne dela tako kot bi moral, sploh pa glede na to, da doticna kartica ni eksotika ampak jo ima ocitno precej userjev v masinah.

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
To se pa strinjam. Predvidevam, da bi novi drajverji za kartico ali pa firmware za router odpravili težavo. Pa očitno jim niti ni v interesu, da bi zadevo poštimali.