windows update-i zaciklali ?

sta5

Zelenc'
30. mar 2011
3
0
1
Na novo naložil windowse (xp) z original CD-ja - legalne. Pri prvem izklopu je seveda našel kup update-ov. Zdaj že kakšne tri uri stoji na 33 od 74. Vmes je nekaj časa disk bolj živahno škrabljal, zdaj pa spet čisti mir. Linija je normalna, 10 MB, ko sem nazadnje nalagal na novo, je bilo v tem času že vse gotovo. Do jutri zjutraj mu lahko dam čas, potem pa moram dat stvar od sebe. Kaj če se ne bo zbudil? Izklopit ga baje ne smem?

sta5

Zelenc'
30. mar 2011
3
0
1
Ja, 33 od 74, domnevam, da je to sp3, ampak vseeno - zdaj se že 4 ure ni nič zgodilo.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
DAmm South park a bi se že naučil SLovensko!! hhhahhah

STA5:
Torej piše downloading in vidiš desktop(namizje) ali desktopa ne vidiš

Nazadnje urejeno:

zzz333

Pripravnik
12. jan 2010
202
0
16
lahko prekineš in naslednjič ko greš na WU ti bo nadaljevalo tam kjer si ostal. pa sp3 bi rajši posebej inštaliral. potegni ga dol z MS strani ga inštaliraj in šele pol greš na WU.

v primeru problemov lahko izbrišeš vse kar najdeš v mapi C:\WINDOWS\SoftwareDistribution. to je začasna mapa za updejte iz WU. samo če zbrišeš boš moral vse od začetka dol potegnit.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ja, če je Windows XP brez SP-jev, je bolje SP3 dol potegnit in instalirat, drugače bo Windows Upate "tri dni" updatal...

sta5

Zelenc'
30. mar 2011
3
0
1
Hvala vsem za trud. Včeraj ob treh sem ga zapustil, naj v miru opravi svoje, in očitno mu je čez popoldan/večer/noč/jutro tudi uspelo, saj sem ga zdaj našel izklopljnega. Zdaj verjetno nima več pomena, a vseeno - desktop sem videl, pisalo je "updates are being installed (33 of 74)"

@stein: saj mi je jasno, da rabi "3 dni", ampak da to traja več kot 4 ure ...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Po zadnjem updajtu.... se mi pol ure zaganja, potem pa napiše posodobitev ni uspela vračam na prvotno stanje, no nekaj podobnega.

Kaj mi je storiti.
confused-1.gif