Windows 8 - po update ne dela več

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.250
1.757
113
40
Windowsi so ponujali neke posodobitve in sem kliknil pač ok...po downloadu je začelo z nameščanjem, ravno sem še ujel, da namešča neke grafične zadeve, ko je ekran postal črn...ker dosti časa ni bilo ničesar,sem z dolgim pritiskom gumba za izklop izklopil računalnik. sedaj ko ga prižgem, se keran prižge, napiše "Lenovo" in to je to...winsi se ne nažgejo...

Računalnik sicer kao dela, recimo spušča zvoke, če vtaknem usb ključek ali podobno...ampak ni slike...ne vem, ali se windows ne nažge, ali pa se dejnsko naložijo pa ekran ne prikaže...ne vem.

Kaj je za narediti?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Probaj pritiskat F8, da prideš do varnega zagona in probaj, če boš prišel do namizja in odstrani zadnje posodobitve oz povrni sistem na čas, ko je še vse delovalo.
Drugače pa vzami DVD od 8-ke in pojdi pod obnovitev sistema in povrni na čas, ko je še delovalo.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.250
1.757
113
40
Ej..na žalost nič od naštetega ni delalo. Zdaj pa me je rešilo nekaj drugega (računalnik je sestrin, ga nisem tolko poznal)...sem našel nek Lenovo rescue button...in je zagnalo in ponastavilo celoten sistem...fjuuu
cool-1.gif

Hvala za duševno podporo
wink-1.gif

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Hehe ... lahko bi imel tudi isto težavo, kot sem jo jaz mel ... namreč da se prikaže drugi zaslon, ali kako bi to povedal ... En knof maš, ko se lahko premakneš iz enega namizja v drugo namizje ... In meni je tudi po namestitvi grafične to naredilo ... vse črno pa nikamor več .. potem niti ne vem kako sem zadevo našel, ampak sem zraven toliko preklel, da že dolgo ne ... na koncu pa bi samo en knofek na daljincu mogel pritisniti, in to je to ... jaz pa windows 10x na novo nameščal ...