Windows 8.1 start meni?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.413
2.425
113
Kako se na W8.1 naredi start meni? Jebem jim mater ameriško posiljevalno s to svojo pedofilsko logiko kvadratkov.... hvala

LP,
Matej

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
A ni desni klik z miško na ikono win levo spodaj na desktopu?

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.413
2.425
113
Hvala! Pa ni bilo rečeno da bo ravno W8.1 imel to popravljeno da boš lahko nastavil da bo zopet klasičen start meni? Brez da kaj drugega gor instaliraš? Lp

damirj

Guru
9. maj 2012
5.286
2.402
113
Starega psa težko (ali pa sploh ne moreš) naučiti novih trikov. W10 start meni je svetlobna leta naprej proti klasičnemu.

I

Izbrisan uporabnik #488

Bodimo pošteni.

Rad imam novosti, ki pomenijo izboljšavo, boljo uporabniško izkušnjo itd.

Metro vmesnik je bil eden največjih failov MS v zgodovini. Je povsem neuporaben.

W10 pa ne poznam še

damirj

Guru
9. maj 2012
5.286
2.402
113
Mogoče, ampak to je kot z vsakim starejšim človekom, novosti so z vašega zornega kota zelo omejene in omejeno uspešne. Uspešne so lahko samo v primeru, da ne preveč odstopajo od začrtane linije kar ste navajeni uporabljati celo življenje, zato je nekako Start meni Win7 bil zelo dobro sprejet, saj se le minimalno razlikuje iz 20 let starejšega Win95.

Start meni Win8 je drugače super za tablet PC, na desktop pa po mojem tudi ni OK, je pa vseeno boljši kot stari start meni.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.413
2.425
113
Glej, nisem starejši človek in sem odprt za posodobitve če so boljše, ti kvadrati so res ugabni. Očitno ne samo meni če so pri W10 šli nazaj na klasiko (kot je nekdo napisal).

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Mogoče, ampak to je kot z vsakim starejšim človekom, novosti so z vašega zornega kota zelo omejene in omejeno uspešne. Uspešne so lahko samo v primeru, da ne preveč odstopajo od začrtane linije kar ste navajeni uporabljati celo življenje, zato je nekako Start meni Win7 bil zelo dobro sprejet, saj se le minimalno razlikuje iz 20 let starejšega Win95.

Start meni Win8 je drugače super za tablet PC, na desktop pa po mojem tudi ni OK, je pa vseeno boljši kot stari start meni.

Volan v avtu je tudi še vedno okrogel...

damirj

Guru
9. maj 2012
5.286
2.402
113
Marskije tudi ni okrogel :D Predvidevamo lahko, da ga nekoč tudi ne bo več.. Takrat si boste ti in tebi podobni ljudje vseemo zmontirali v avto :D

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Tako,kot so rekli ostali... Najbolj enostavno in učinkovito je, da kliknes na windows logo - kvadratke v spodnjem desnem kotu ob uri in brezplačno posodobiš na windows 10. Dobis start menu,ki je res veliko boljši kot na win 7 in ostale izboljšave.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.421
5.700
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Metro vmesnik je bil eden največjih failov MS v zgodovini. Je povsem neuporaben.

metro vmesnik je ena izmed boljših pogruntavščin MS-a. je super uporabn.
Če uporabljaš toučh.
edini zajeb je da so pozabli na miška uporabnike in niso dali obojega na voljo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja kdo pa na PCju, kjer ima tipkovnico in miš uporablja touch, to bi rabil celo takšen poseben monitor?

Kdo ima sploh kakšno tablico z windowsi?

fail od faila

damirj

Guru
9. maj 2012
5.286
2.402
113
Marsikdo jo imamo. Prenosnikov je tudi veliko ze s touch ekranom. Priznaj, tehnika in ravoj gresta naprej, pa ce ti vsec ali ne. Se lahko prilagodis ali trmasto vztrajas. Za tablice je metro meni vrhunski, za ne touch naprave pa malo manj, a vseeno boljse kot stari start meni. Sicer pa brezbda uporabljas oboje, nekega menja pa res ne mores podati, samo pavsalna ocena in mnenje pa tudi ni dovolj.