Wii softmod

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Softmodal sem wiija(black, 4.3E), sedaj pa me zanima, kaj je dobr naloziti gor?
U kerem "programu" oz operacijskem sistemu naj se boota - igral se bodo tako originali kot backupi z trdega diska.
1x sem nekje na youtubu vidu, kako si igrce lepo razvrscene k channeli in to z slikcami itd...

zdj mam gor CFG USB Loader(a more bit SD kartica skos ustavlena da to dela?),the homebrew channel,backup disk channel;

hvala.

22. jul 2007
13.434
1.672
113
124
-rabiš še TA program z katerim formatiraš-poseben format usb ali disk, katerega lahko potem wii bere in potem preko tega programa nalagaš iso. datoteke na disk
-drugače je pa TUKAJ že vse napisano
-kartico pa rabiš predvsem, da shranjuješ gor coverje igric

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Aha..samo ta tema je stara, te hacki se pa usak dan spreminjajo, tko da sm mislu, ce je kdo bl u temu..
A je USB Loader GX(2.3) najbolsa izbera za loaderja? loh v njem tut nastimam, da se ze k se zazene plejstejsn, odpre u temu?

zdej pa ne stekam se ene stvari...Kaj je ta IOS58?tuki pr loader gx-u, k ga hocm dol potegnt, so neke razlicne verzije IOS249,222,250, kaj je zame kul?Na homebrew channelu mam IOS58 v 24.32, ce ma to kej veze...

a usb loader gx ne bere z fat32 alpa ntfs-ja? hvala!

22. jul 2007
13.434
1.672
113
124
ne, kot sem ti omenil ustvari poseben format, drugače z ios-i se nisem preveč ubadal v glavnem nekatere igrce ne delajo z nekaterimi in ga potem moraš spremenit, naj kdo drug pove če je bolj v tem

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
usb loader gx je najbols. dela vse kot mora in se normalno izgleda.
ne da pa se wiija nastimat, da se zazene v tem. ampak to je itak 1 klik (ce imas loader nastiman kot channel) oz. 3, ce moras prej homebrew zagnat.
ce ti kak spil slucajno ne dela z default nastavitvami pa ponavadi itak v komentarjih pise kaj je potrebno narest. sam imam nastiman na ios249 in, kot receno, dela vse. se pa tudi jaz nisem poglabljal v to.
ne, wii bere wbfs datotecni sistem, ampak saj z wbfs managerjem naredis vse.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
hvala obema!
sm nastimu use, zadeva je supr & simpl, igrce delajo, aja LAHKO je in fat32(s tega zdej js zaganjam igre)/ntfs.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
lahko prosim poveš po katerih navodilih si delal, mogoče se še sam opogumim

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Softmod za wii software 4.3
4.2
<4.2

stvar je reees simpl, baje je zlo mau moznosti da kej za*ebes in po parih urah branja forumov pa tutorialov znam ze prblizn use in sm brezveze odperu temo
smile-1.gif

ja FAT32 je clo najbl priporocen...wii backup manager je pa program s kerim odpres .iso od igrce, klikns convert in zbers wbfs...na disku nardis wbfs mapo, fukns igrce not in to je to!

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
ksz
Kere igre so pa "must-have"? ta wii mi proti ps3ju deluje, da ni niti ene igrce gor, k bi jo igrou vec k pou ure...
aja pa ksne dobre predloge za multiplayer igre..pa recimo ker tenis je najbolsi. hvala
smile-1.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
grand slam tennis je meni najboljsi tenis na wiiju.
drugace so mi ploscate na wiiju zakon, je pa se mnogo ostalih spilov, ki se jih splaca preigrat, vecinoma vsi multiplayer. nekaj meni odlicnih naslovov:

Okami
The Legend of Zelda: Twilight Princess
The Legend of Zelda: Skyward Sword
Metroid - Other M
Super Mario Galaxy 1 in 2
New Super Mario Bros.
Mario Kart
Super Paper Mario
Donkey Kong Country
Lost In Shadow
Rayman Origins
Wario Land: The Shake Dimension
Kirby's Epic Yarn
Super Smash Bros. Brawl
Little King's Story
Bloom Blox 1 in 2
Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure

Nazadnje urejeno:

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
650
8
18
50
Jaz sem pa softmodal mojega wiija pa se mi dogaja da mi igrice zmrznejo ob zagonu ali pa med igranjem (z diska)
Ce pa zazenem orinigal igrico pa zazene hoce zagnat upgrade,tak da po softmodu originala ne smem igrati ce hocem softmod obdrzati??

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.052
1.269
113
42
Jaz bi pa dejansko rabu enega ki to naredi. Se kdo priporoča ali koga pozna. KOntakt pa to..

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
imam nintendo wii odkolega,sedaj sva odrarala igre vendar so vse čež 4.5 gb in ne gredo na usb ključ v formatu fat32,kaj narediti ali se da igro v rar formatu prenesti na disk wii

hvala