Wi FI Ljubljana - odjava

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
Mogoče kdo ve, kje se odjavim na sporočanje..da je "WI FI Ljubljana omrežje". Stalno mi javlja opozorila, pa sem že vse izklopil glede obveščanja wi-fi?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Na seznamu wifi omrežij stisneš na omenjeno omrežje in pritisneš Pozabi omrežje.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Spletno in mobilno/telefonsko teženje je doseglo neverjeten obseg. Za bruhat!

Zveza potrošmikov pa nič. Ostale institucije tudi ne.

Gospodje, če ne morete prodati vašega produkta, če ni niti za plače, kaj šele za prispevke: CRKNITE! In zaprite!

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Tableta al pa dve pomagata. Nesrečnež pa ima pri WiFi odkljukano, da ga obvešča, ko bo na voljo odprto omrežje.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik Alioth pravi:
Tableta al pa dve pomagata. Nesrečnež pa ima pri WiFi odkljukano, da ga obvešča, ko bo na voljo odprto omrežje.

Ne, nima.

Gre pa dnevno na 100+ spletnih strani. Na slovenskih, kot rečeno, samo teženje.
Na tujih sicer tudi teženje, a ne tako nasilno in v taki količini, kot na slovenskih....

Še enkrat: crknite, tržniki in marketingarji.

Če vam v Sloveniji "ne laufa", kar vam zaradi nizkega standarda + nenormalnega teženja ne laufa, pojdite delat v Avstrijo, Francijo....

Boste videli, da se da promovirati tudi brez teženja, splošnega, brezobzirnega posiljevanja folka, na glas muske pri "promocijah"...

Džankijem pa pomaga le 6 tablet. Zdrobljenih in všpricanih intravenozno...

Nazadnje urejeno:

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
Citat:
Uporabnik Alioth pravi:

Še enkrat preberi prvi post - nimam odkljukano!
bonk.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
No pa se meni pomagajte. Nikoli se nisem priklapljal na ta unifi omrezje (a je to od telemacha?) vsakic ko sem v centru lj na lte signalu mi ko hocem kaj pogledati na telefonu odpre okno za vnos unifi gesla. Kot receno nisem bil nikoli povezan z njim in ga niti ne morem "pozabiti" kaksna ideja kako to onemogociti, ker je vcasih rahlo motece? Aja telefon je iphone 6

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
pa si telemachov naročnik?
če si, kaj pa če bi se prijavil v ta sistem in v lj ne bi kuril mobilnih podatkov?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Nisem, saj zaradi tega mi je cudno, nikoli tudi nisem bil. Stalno pa se mi v centru, ko recimo zelim pogledati kaksen mail, se mi odpre to okno unifi in zahteva vnos gesla.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Ne vem sicer kako je pri jabkah, ampak pri Androidu, če imaš izključeno iskanje novih omrežij, se ti poskuša povezovati samo z omrežji s seznama. Seznam pa itak urejaš ročno, tako da se seznaniš s kakim omrežje, ali pa ga "pozabiš".