Whatch Lilly - and learn!

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
No, mislim, da imamo tule novo generalno sekretarko Organizacije združenih narodov ...
smile-1.gif

Jaz takoj glasujem zanjo!
cheer.gif

http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=4023[/COLOR]

P.S.: Na koncu se že vidi, da ji je padla koncentracije, čeprav želi še.
grin1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Dobra je
grin1.gif

Smešno zgleda, da ve kje so države, ne ve pa vseh izgovorit
smile-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
I thought Europe was a country.
bonk.gif

Hungry?! That's a country?!?!? I've heard of Turkey, but Hungry?

Ženska najbrž misli da smo Evropejci usekani na hrano
hysterical-1.gif
Še dobr da ji niso omenili kakega mesta kot je recimo Hamburg(er).

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Mja, to je tako, kot če bi izbral eno preprosto Slovenko tam nekje iz nekih hribov in bi jo vprašal - no, povej - katero je glavno mesto Lakotnije?
smile-1.gif
).

Bistvo je v tem, da lahko na tem svetu pričakuješ prav vse ekstreme. Pa ne mislim le na (ne-)znanje. Vsaj mene že težko še kaj preseneti.

Se mi je pa mimogrede postavilo vprašanje - bi poročil tole blondinko?
smile-1.gif
Ker obstajajo tudi take možnosti. Pa še kar veliko jih je, bi rekel ...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Georgie pravi:
Mja, to je tako, kot če bi izbral eno preprosto Slovenko tam nekje iz nekih hribov in bi jo vprašal - no, povej - katero je glavno mesto Lakotnije?

Tole je pa slaba primerjava. Procentualno so tiste iz nekih hribov bolj razgledane od mestnih kokoši.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
OK, da ne bi vedla v katero državo paše Budimpešta še razumeš...pa da obstaja Madžarska in ona tega ne ve, recimo še tudi razumeš...ampak Evropa je država?
bonk.gif

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
...
Tole je pa slaba primerjava. Procentualno so tiste iz nekih hribov bolj razgledane od mestnih kokoši.

smile-1.gif

Sem pa včeraj imel še nekaj v mislih napisat, pa potem zarad pozne ure itd. zadeve nisem vključil v besedilo. Kakšen mesec nazaj sva se punco mojega sodelavca, ki je sicer primorka, napeljala debato ravno na prepoznavnost Slovenije pri tujcih. In je bila končna ugotovitev ta, da v tem trenutku obstajajo Italijani, ki živijo recimo par sto kilometrov od slovensko-italijanske meje, pa niti ne vejo kje in kaj je to Slovenija(!!!). Glavni razlog? Celo življenje prebivajo v nekem svojem zaprtem svetu, varni škatlici, brez kakšne potrebe po tovrstnih informacijah (v tem konkretnem primeru jim najbrž precej pomaga tudi okolica, kar pa z vidika posameznika ni opravičilo). Kaj jim pa konec koncev bodo pri njihovem načinu življenja?