Western union money transfer

jaka33

Pripravnik
5. sep 2007
281
0
16
Rabil bi pomoč - ima kdo kakšen primerek, potrdila ki ga dobiš
ko nakažeš denar preko WESTERN UNION ?
Mi nujno rabi vzorec !

Hvala vnaprej !

Nazadnje urejeno:

tony

Guru
23. jul 2007
9.678
1.488
113
Upam, da veš kaj delaš - če denar nakazuješ nekomu, ki ga osebno ne poznaš (npr. za kak oglas) gre 200% za nateg
zmaga.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Npr. Sony notebook, iPhone za tretjino cene novega ipd. Folk dejansko naseda.

jaka33

Pripravnik
5. sep 2007
281
0
16
Ne, ne.... Sem jim hotel samo malo cajta "krast"...
Kao, da jim pošiljam, da vidim kaj porečejo na to.
Itak, da je nateg...

wertz

Pripravnik
2. nov 2007
82
0
6
verjetno sploh ne bo šlo poslat, ker moreš pri plačilu napisati namen(zakaj nakazuješ) in če boš napisal plačilo, ne bo šlo naprej. Lahko pa napišeš da denar nakazuješ znancu v tujino, vendar boš moral podpisati soglasje, da banka ne prevzema nobene odgovornosti, če denar izgubiš.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Mi tudi ni jasno, zakaj ne bi šlo čez... za plačilo v tujino pa res ni nobenih problemov. Rabiš pa vse podatke, in upanje da te ne bodo nategnili. Največje nakazilo je bilo se mi zdi 2600 USD na kitajsko, brez vprašanj
grin1.gif
In sicer pri gorenjski banki, ker gredo vsa plačila v tujino preko glavne poslovalnice, so po pošti poslali swift potrdilo in ga nisem dobil takoj ampak čez par dni. (to je pa tudi vse kar imaš kot potrdilo in v svetu je swift dovolj da se smatra kot plačano, čeprav denarja dejansko še ni na računu)

Lp
Peter

wertz

Pripravnik
2. nov 2007
82
0
6
hehe saj to sem jim jaz tudi govoril, ampak so me prepričevali nasprotno in mi nakazila niso odobrili, je pa res da nisem ravno na področju(malo mesto:) ), kjer imajo izkušnje s tem...

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Potem je pa to le kompleks in nesposobnost gospodične za okncem, ne pa kako potrjeno dejstvo
wink-1.gif

Verjetno ne ve, da se da. Pojdi na kako večjo banko, pa ti bodo zrihtali v parih minutah. Mislim da pri nas še ni moderno to, da bi moral biti komitent, če bi hotel koristit storitve, nisem pa 100%. Povprašaj.

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
Jaz sem v mongolijo nakazal, pa me je tudi gospodična debelo pogledala, ampak niso nič komplicirali.
v 15minutah je bil denar že pri naslovniku.