Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Tak bom rekel, koliko sem jaz videl Rooney ni simuliral, pizdit se je začel šele ko je sodnik piskal, verjetno je mislil da mu piska faul v napadu. Saj jih bodo v sredo hrvati prizemljili, imeli so nekaj hudih šans, sicer pa me niso navdušili.
Sicer je pa Anglija igrala z 20% moči. Jaz še nisem videl, da bi žogo čakali tako kot včeraj. Proti hrvatom bodo pa pomoje grizli, ker jim samo še to fali do kvalifikacije.
Niso pa nasi niti slabo igrali. Tako, kot ponavadi. Proti dobrim reprezentcam so fantje vedno polni motivacije.. Proti eni srednji kvaliteto je pa ze kriza..
Ah. V kazenskem itak ponavadi vsi padajo že ob najmanjšem dotiku. Ponavadi, če ga res ne objame in vleče dol, ali pa s podplatom v koleno štarta ne piskajo nič. Sodnik je zajebal big-time.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.