WebUpdater software version 2.5.1

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Če bo komu na XP-jih javilo napako,da mora imet inštaliran servisni paket (SP2)kljub temu,da ga ima,je inštalacija sledeča:

Prenesen setup klikneš z desnim miškinim gumbom in klikneš na razširi sem.

Potem zaženeš WUMAIN.exe in se webupdater normalno naloži.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Kako na Webupdaterju preideš na drugi del popravkov (glasovni, timezone ...), če imaš starejši firmware (5.10) ki deluje boljše od novega (5.30) in novejšega nočeš naložiti?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Do ostalih prideš tako,da ročno poiščeš na garminovi strani pod linki te posodobitve ali pa da spremeniš v garmindevice.xml fw na 5.30 in ti potem preskoči in te pelje naravnost na ostale posodobitve.Od fw 5.10 pa do sedaj ni novih glasovnih posodobitev in timezone.
Lahko pa pčakaš na FW 5.40,ki bi naj bil do konec meseca(vsaj tako so mi napisali v mailu) in,če bodo uslišali prošnje,ki sem jim poslal bo mogoče v novem FW tudi možnost Route tako kot ima nuvi 1490.(za tloris hiš so upoštevali in jih dali v FW)

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Kako na Webupdaterju preideš na drugi del popravkov (glasovni, timezone ...), če imaš starejši firmware (5.10) ki deluje boljše od novega (5.30) in novejšega nočeš naložiti?

Najenostavneje to narediš tako, da normalno z Webupdaterjem posodobiš na 5.30 nato naložiš še vse ostale posodobitve in ponovno zaženeš Garmina nato ga priklopiš na računalnik, zbrišeš gupdate.gcd in naložiš tistega od SW 5.10 in znova zaženeš in ko te vpraša, če hočeš naložiti starejšo verzijo pritisneš da in to je to.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Lahko pa pčakaš na FW 5.40,ki bi naj bil do konec meseca(vsaj tako so mi napisali v mailu) in,če bodo uslišali prošnje,ki sem jim poslal bo mogoče v novem FW tudi možnost Route tako kot ima nuvi 1490.(za tloris hiš so upoštevali in jih dali v FW)

Funkcija načrtovane poti je žal precej neuporabna, ker ne moreš iz Mapsourca na Garmin poslati narisane poti in potem od Garmina zahtevati, da te pelje po njej.

Sam upam, da bo verzija 5.40 predvsem bolj stabilna od 5.30, ki povzroča zmrzovanje, resetiranje,...

Če ne bo pa treba še naprej imeti SW 5.10, ki dela daleč najbolje od vseh.