Web slide show Maker

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Našel zelo preprost program Klik
Lepo izdela vendar je po izdelavi v sliko vžgan logo, ki se ga pa da tudi z malo zajebancije odstranit, ampak pobere preveč časa.

Zanima me kaj vi uporabljate za izdelavo photo slide show za spletne strani in da je bolj enostaven program, približno tako enostaven kot ta na zgornji povezavi.

Hvala že v naprej vsem za pomoč in ideje.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
- Wowslider je skoraj identičen kot Visual slideshow, isti izdelovalec isti problem z watermark.
- struit malo divji ampak z obilo funkcijami
- juicebox moraš ročno klikat slike
- jalbum, ko namestim in kliknem na ikono ne zalaufa ( bom probal ugotovit zakaj ne zalaufa )

To rabi stric, ki ureja spletno stran in njegova želja je, da je program čimbolj preprost, kot sta wow slider ali visual slideshow.
Na travnikih kar nekaj ponudbe ampak povečini swf.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
želja uporabnikov, pa da naj ne komplicira in dodaje raje hiter pregledovalnik slik
smile-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Ok, mi je uspelo odstranit vodni žig iz exe tako, da sedaj ko objaviš ni več vžganega logota v sliki.
Da pa je exe postal dostopen za urejanje, se pa najlepše zahvaljujem prijatelju iz drugega foruma, ki mi je odkodiral exe.

@Fusion

Če ne bi stric kompliciral, ne bi imeli odkodiran exe in ne bi našel kaj je botrebno odstranit, da izgine vodni žig.
Če pogledaš na google boš videl , da kar veliko uporabljajo ta program in da po dolgi poti odstranjujejo vodni žig.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
po imenu sem sklepal, da gre za slideshowe delat, kar pa men na spletnih straneh ni všeč.
raje imam enostavno galerijo, ki dela s smernimi tipkami na tipkovnici in da dela hitro. Najboljš pa so une ko se cela stran naloži za vsako sliko :/

Podobne teme