vzmeti

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Fotr rabi sprednje vzmeti za cliota 1.5 dci 60kw letnik 04. Ne rabi nobenih fensi športnih in podobnih
cool-1.gif

pač normalne vzmeti, rabim pa 2, ker ene nima smisla menjavati(niti ni priporočljivo)

zna kdo svetovati katere so ok? na netu sem našel v slo tole ebay

Kaj pravte, bodo tele z ebaya dobre? prosim za mnenje ter predloge
tongue-1.gif

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Euroton, Anet in tisoč lokalnih trgovcev z avtodeli. Z Olefom se da ponavadi tudi kaj zmenit.

Vsekakor pa bi sam pri resnih delih avtomobila hotel vedet, kdo je proizvajalec vzmeti. Kitajc lahko vzmet navije tudi iz Č.0000 "jekla"...

Nazadnje urejeno:

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
Sam sem enkrat kupil loesjefors ali nekaj podobnega - čudno ime skratka in so bile zelo v redu. Original seo bile gor cca 7 let, omenjene sem imel pa 12 let, potem je šel pa avto na odpad. Poglej tudi na reno forum - marsikdo originalne ugodno prodaja ker je dal gor "športne".
Bi pa malo preveril okrog trdote - original so z nekimi barvnimi kodami in zagotovo niso enake na npr cliu 1,2 ali pa dizel cliu.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Jaz imam spredaj originalne in zadaj Lesjofors, pa nisem zadovoljen
frown-1.gif

tako da najbolje bo globoko požret in kupit original
zmaga.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Da se ti ziblje niso krive vzmeti, temveč amortizerji, kateri ne zadušijo nihanja. Vzmeti ti samo držijo avto na neki določeni višini.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Amortizerji so novi komplet Bilstein. Nekaj je v glavnem narobe....ne da se ziblje ampak "preklada" če me zastopiš