vuneno prase

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
enkrat je moj dragi prijatelj u juga..slovenije..omenil vuneno prase. ideja mi je več kot odlična, sam ne najdem nobene pametne slike, opisa itd.

torej kako gre to..pujsa spečeš, pa nafilaš jagnje in daš na raženj, al kontra? sklepam, da ne daš surovega za filo.

pa tisti k ste pekl filane pišance, s kruhom..pliz ne komentirajte. kle je v igri 30 kil mesa, ne piše pa štruca kruha.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Takole se začne:

hysterical-1.gif

Sicer pa je prvi in edini pamten zadetek na guglu moja tema izpred treh let.
evil.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.658
474
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik softi pravi:
enkrat je moj dragi prijatelj u juga..slovenije..omenil vuneno prase. ideja mi je več kot odlična, sam ne najdem nobene pametne slike, opisa itd.

torej kako gre to..pujsa spečeš, pa nafilaš jagnje in daš na raženj, al kontra? sklepam, da ne daš surovega za filo.

pa tisti k ste pekl filane pišance, s kruhom..pliz ne komentirajte. kle je v igri 30 kil mesa, ne piše pa štruca kruha.

Mejduš - pa meni pravijo, da sem pozabljiv
shocked-1.gif

Vuneno prase ne bi obstajalo, če ne bi bilo omenjeno na Alterju
10.gif

https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/596422/page/0/fpart/1/vc/1
467716-post_slo.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.190
1.973
113
Emona / Carnium
Vuneno prase je konstrukt. To ne obstaja in ni naravno pa tudi ni normalno kaj takega jest
evil.gif
To je podobno kot polivanje piva po mesu na žaru ali pa kot bi s pitom krompirušom jedu kruh, al pa z burekom sojine kalčke,...

Zakaj bi v odojka tlačil vrhunsko jagnjetino?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.190
1.973
113
Emona / Carnium
Ja, ampak ta domena je registrirana v USA
evil.gif

Jaz si vuneno prase razlagam kot metaforo za tako dobro jagnjetino, da ji rečeš prasetina
grin1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.190
1.973
113
Emona / Carnium
Lahko bi, če bi padel kakšen argument objektivne narave. Recimo: tako rad imam odojka in jagnjetino, da bi najraje jedel oboje hkrati
evil.gif

Bambus je lih tko zloraba. Včasih fante, včasih vina. Mi pa včasih zapaše pivo&šveps(biterlemon) in to lažje razumem
grin1.gif

A ti bi to vuneno prase probal al kaj?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Kamelo sem 1x probal in ne hvala.
crazy1.gif
Ista smrdljiva jajca, kot beca. Bljak.
Čez kirurško obdelano (beri - porezano vse belo stran
grims-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik softi pravi:
to da pa vse belo režeš stran..a ne maraš belih, al maš občutek, da ti bo kaj v riti ostalo.

Nerodno je, ko zagrizeš in ti zobe odbije narazen od tistega gumitvista.