Vulkanizer

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Ali obstaja v Ljubljani kakšen vulkanizer, ki zamenja komplet gum na platiščih z drugim kompletom gum na platiščih za nižjo ceno kot običajno stane menjava, ko zamenja vse plašče in jih centrira itd.? Torej da samo odvije, zamenja in privije druge in ne dela nič drugega?

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik flajr pravi:
Ali obstaja v Ljubljani kakšen vulkanizer, ki zamenja komplet gum na platiščih z drugim kompletom gum na platiščih za nižjo ceno kot običajno stane menjava, ko zamenja vse plašče in jih centrira itd.? Torej da samo odvije, zamenja in privije druge in ne dela nič drugega?

Pol ne rabiš vulkanizerja, ampak enga popoldanca.
grims-1.gif

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Lahko, da to naredi vsak, ampak povsod, kjer sem vprašal, je cena ista če jih sleče ali pa ne.

panaque

Pripravnik
23. sep 2007
230
7
18
Ljubljana
Zdaj če te prav štekam, hočeš samo vijačenje gum, brez menjave gum na platišča in centriraja ?
Za ugodno ceno so to delali v delavnicah SŽ na Zaloški.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik panaque pravi:
Zdaj če te prav štekam, hočeš samo vijačenje gum, brez menjave gum na platišča in centriraja ?
Za ugodno ceno so to delali v delavnicah SŽ na Zaloški.

kje že?
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tukaj na dnu imaš cenik http://gume.b-f.si/BasicServiceStep2.asp pa si zračunaj kolk te pride samo šraufanje.
Sem bil včeraj pri njih in za premontažo; stare gume s feltne dol, nove gume na feltno, pa centriranje pa ventilčki pa če sem morda še kaj pozabil je 48e. Zdej kake imajo drugi cene ne vem. Sem pa bil zadovoljen z njimi. Mal drugačen odnos do stranke.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
tukaj na dnu imaš cenik http://gume.b-f.si/BasicServiceStep2.asp pa si zračunaj kolk te pride samo šraufanje.
Sem bil včeraj pri njih in za premontažo; stare gume s feltne dol, nove gume na feltno, pa centriranje pa ventilčki pa če sem morda še kaj pozabil je 48e. Zdej kake imajo drugi cene ne vem. Sem pa bil zadovoljen z njimi. Mal drugačen odnos do stranke.

Pri nas je 20 eur ista stvar, tudi litke. Še to se mi zdi drago za 3 minute dela.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
zakaj pa potem sam tega ne narediš, če ti je predrago
confused-1.gif

v 3 min. ti še 1 feltne dol ne dobiš
grin1.gif

Ker sam neznam
smirk-1.gif

Pač se mi zdi to drago za eno jebeno menjavo gum, če bi pa plačeval po 50 eur bi si pa stoposto kupil še ene feltne pa jih sam menjal.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Si pripeljal nove gume s seboj? Ker cena naj bi bila drugačna za montažo novih pnevmatik pripeljanih s seboj!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sorry za pozen odgovor.
gume sem kupil pri njih.
Nek občutek, da bo dražje sem imel že pred prihodom tja, samo ker so edini imelti točne te gume, kot sem jih želel in stare na avtu so bile že boge, sem potem kar pri njih vse naredil.