Bilo po dnevnikuKje si to prebral?
kamela 123, kaj je tu smešnega?Bilo po dnevniku
Janša podprl hiter vstop Ukrajine v EU
Slovenski premier Janez Janša je na Twitterju izrazil "polno podporo" pospešenemu procesu priključitve Ukrajine EU-ju. "Imate našo polno podporo," je zapisal Janša, ki je pretekli teden skupaj s poljskim kolegom Morawieckim pozval Evropski svet k "hitrim in pogumnim odločitvam" glede sprejema Ukrajine v EU.
Ukrajina ima 3x nižji BDP od Romunije, pa se ve, kaka ciganija je tam. Sedaj smo v EU na polno spustili ženske in otroke, me prav zanima, koliko jih bo šlo nazaj, ko se razmere izboljšajo. Še moški bodo prišli za njimi, ko jih bodo spustili.Bodimo no resni. Ukrajina takšna kot je nima kaj počet v EU.
Lahko pa se namesto dosedanjih meglednih obljub iz strani EU končno začne resno pripravljat na vstop, začne delat na izpolnjevanju pogojev in lahko se jim pri tem pomaga. S korenčkom in palico seveda. Pa naj sami razmislijo kako se jim splača potrudit. Ker naše miljarde zapravljat za fotranje neke mafije pa tudi ni.
Buzi ima raje zažgance...Ukrajina ima 3x nižji BDP od Romunije, pa se ve, kaka ciganija je tam. Sedaj smo v EU na polno spustili ženske in otroke, me prav zanima, koliko jih bo šlo nazaj, ko se razmere izboljšajo. Še moški bodo prišli za njimi, ko jih bodo spustili.
In za ukrajinskimi moškimi pridejo Rusi.Ukrajina ima 3x nižji BDP od Romunije, pa se ve, kaka ciganija je tam. Sedaj smo v EU na polno spustili ženske in otroke, me prav zanima, koliko jih bo šlo nazaj, ko se razmere izboljšajo. Še moški bodo prišli za njimi, ko jih bodo spustili.
Spet nekaj bluziš. Zakaj pa ima Belorusija 2x višji BDP od Ukrajine. A tam ni tvojih kmerov? Osmica se bo pa lahko prekrstil v pravoslavca, če bomo z veseljem gostili 200.000 beguncev, s čimer se Hojs hvali.Buzi ima raje zažgance...
BDP je jasn, pod Rusijo je to kmerovski BDP...
Kar kmer prime je katastrofa...
Bi bila ukrajina z vstopom v EU neto plačnica, ali bi samo cuzala EU proračun?Za EU je pomembno, kak potencial ima država, ne pa trenutni BDP. Nizek BDP garantira, da bo dovolj cenejše delovne sile, ki bodo po EU zavirali apetite sindikatov po dvigu minimalne plače. Dobri pogoji za kmetijstvo pomenijo, da bo samooskrba držav s hrano padla, EU države bodo na tak način bolj odvisne ene od druge. 40 mio prebivalcev vseeno predstavlja lep trg. Najbogatejše države EU bodo tak vstop morale krepko plačati, bodo pa tudi veliko dobile nazaj.
Kaj jaz mislim? Večno bi cuzala EU proračun, mi pa na veliko plačevali vse zablode Zelenkota, pa bogatili njihove tajkune, pa mafijo, ki jo imajo večkot kdorkoli v evropi. Narod bi pa stradal še naprej. Mi bi jo pa kar sprejemali v EU po hitrem postopku.Kaj ti misliš, kaj bi bila s svojim gromozanskim BDP per capita?
Mirsi, ti še marsikaj drugega ne razumeš in nima smisla, da se trudimo, da ti razložimo.Ne vem pa, kaj je mislil Pepe s tem, ko je napisal, da bi dobili veliko nazaj.