Vse je naenkrat prebrano

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Včasih se mi zgodi, da odprem alter in je vsak podforum 'prebran' (moder). Sem prijavljen not in če kliknem posamezen podforum ni rdeče črte, ki označuje kdaj si bil nazadnje na forumu, je pa pri posameznih temah v oklepajo napisano koliko je novih sporočil.

Evo par trenutkov nazaj:

capture.png

Brskalnik Chrome, Win 7.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
To se meni VEDNO zgodi, ko na računalniku kjer sem registriran, odprem kako temo neregistriran. Počak par ur, pa bo spet vse oranžno.
grin1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Razumel bi, da mi recimo Chrome ali antivirus zbriše kak piškot. Samo ne tak, da imam Chrome prižgan cel dan, enkrat odprem Alter in je vse ok, naslednjič pa ne.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Kot je že rekel @pediater se to ponavadi zgodi, če greš na Alter v neko temo in se komaj takrat prijaviš, potem se zgodi omenjena težava.
V FF imam nastavljeno, da mi ob zaprtju brskalnika pobriše piškotke in aktivne prijave in potem ko ponovno odprem FF in se prijavim na Alter so neprebrane teme ponovno pravilno označene z oranžno barvo.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Meni se to tudi dogaja. Po X dnevih od prijave poteče piškotek in posledično več nisi prijavljen. Potem pa ko odpreš par strani kot neprijavljen, nato pa se nazaj prijaviš pride do zmede. Jaz to rešujem tako, da takoj ko vidim da več nisem prijavljen, stisnem gumb prijavi - takrat ne pride do tega efekta.