Vrtine za TČ (voda-voda)

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Kje bi dobil seznam vrtalcev vrtin, če se le da se Ljubljansko-Gorenjsko področje? (zaradi mene pa lahko pride tudi iz Lendave če je treba, glavno da ima normalne cene in da pride do mene).

Moram poiskati nekega vrtalca ki ima manjši stroj za vrtanje oziroma mi bo znal zvrtati 70m globoko na razmeroma majhni površini. Enega vrtalca sem že imel na dvorišču in je rekel da s tem strojem ki ga ima on ne bi šel vrtati ker je v neposredni bližini prometna cesta in je nevarnost da kak kamen odleti v mimoidoči avto.

pozdrav.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.534
441
83
Seznam?? PIRS! najdi.si

Naslovov več izvajalcev nimam več pri roki. Nam je pred časom svetoval, vrtal in uredil potrebno dokumentacijo Geo-hidro.

Nazadnje urejeno:

Tku

Pripravnik
20. nov 2007
598
0
16
Tiha voda
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Enega vrtalca sem že imel na dvorišču in je rekel da s tem strojem ki ga ima on ne bi šel vrtati ker je v neposredni bližini prometna cesta in je nevarnost da kak kamen odleti v mimoidoči avto.

Jao, jao
bonk.gif

A par dil ali kaj podobnega se pa ne da začasno postavit med stroj in cesto, da ne bi okrog letelo?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Povej to temu izvajalcu ane. Baje da kamni letijo iz vrha stroja, to pa je kar kakih 5m visoko. Jaz pojma nimam.

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Probaj še pri DIATE AMrjeta na Dravskem polju 41 041 719870 Sergej Iršič
- za njega vem da koplje, cene pa ne poznam

aja pa še www.diate.si, verjetno prevoz ni težava in se gre kamorkoli v SLO - saj ni velika, pa še reklamo si narediš
s tem da dobiš plačano delo, te tam vidijo, mogoče si kdo zapiše številko in .....

Obilo sreče....