vrtec lj

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sem slišal, uradno, kako zoki odlično rešuje težave vvz v lj. odprl je 3 oddele spotoma, v parih emsecih, na dogovorjeni rok. zdej bo še 6 oddelkov..in to je 9 oddelkov v eni enoti vrtca, v eni soseki, kjer primankuje prostora.

podobno naj bi bilo tudi drugje po LJ

lahko bi bil zgled perifercem

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
V mojem kraju je prejšnji župan tudi odlično rešil problem vrtca! Stari vrtec je podrl in na njegovem mestu je zrasel lep, nov vrtec!!!
zmaga.gif

Novi župan je potem na brzino uvedel dodatne oddelke vrtca, ki gostuje v šoli in naredil prizidek drugemu vrtcu v kraju!
zmaga.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Če Zoki ne bi pred tremi leti urgiral in odprl dveh enot jasli, bi mi ostali na cedilu. Naš mali je bil sedmi v čakalni vrsti in je potem dobil prosto mesto. Sicer v šoli na Fužinama, ampak tam smo bili precej bolj zadovoljni kot v zdajšnjem vrtcu.
Čakam na komentarje Kameleona in Štible (pa še kdo bi se našel), ki jim je Zoki trn v peti.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
e vidis..v nasem selu bi lahko ta nas zupan narocil kontejnerje in v poletnih mesecih anredil se 15 oddelkov. cez leta pa vse skup odpeljal k soli. sam nas zupan je...votel kot...hm..a je tak pregovor?

jello

Guru
22. sep 2008
10.331
3.937
113
Mi se tudi nismo kvalificirali, oziroma, ker sem obkljukal da mi je vseeno kje je vrtec, nam je bil ponujen vrtec 20 km stran (zjutraj in ob treh je to 40 minut vožnje), v katerem je toliko otrok da niti spat ne morejo ker nimajo kam postelje postavt. Vse to že za 90% polne cene seveda (za vzorne/ponižne/redne plačnike 10% časti občina).

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Za tiste, ki niste dobili vrtca: mogoče pa še ni izgubljeno. Tudi ko smo mi oddajali prijave, je bilo precej viška otrok, vendar se jih nekaj ni vpisalo, precej pa je bilo takšnih, ki so oddajali prijave v več vrtcev, potem pa izbrali tistega najbližjega.

@merdzo: 50 točk od koliko?
@ goba: A se ni tvoj Lev šele dobro rodil?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.196
1.268
113
43
Bomo imeli drugo leto več točk ker smo se že letos prijavili. Smo bili prepričani da nebomo dobili :D Tudi drugo leto dvomim.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.782
180
63
Imela sva okoli 100 pik, potrebnih je bilo 150 pik.
Sedaj čakava še za ta drugi vrtec, če sva prišla noter.

Ima kdo kake okvirne cene za privat varuške?

lp

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Imela sva okoli 100 pik, potrebnih je bilo 150 pik.
Sedaj čakava še za ta drugi vrtec, če sva prišla noter.

Ima kdo kake okvirne cene za privat varuške?

lp

Privat varstvo lahko računaš 400-500 dalje.
bonk.gif

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.577
9
38
Tisti ,ki so nezaposleni (in se tudi nočejo zaposliti!!!!) naj čuvajo svoje otroke doma ,pa ne bo nobenih problemov

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Glede LJ:
Pred kakimi 10 dnevi, je bil gost na radiu ???? g.Zoran Jankovič.

Klicalo ga je kar nekaj staršev/babic glede tega, da niso dobili vrtca. Njegov (sicer aroganten) odgovor: vsi Ljubljančani imajo zagotovljen vrtec. Če sta oba starša na dan ??.??.???? (mislim, da 1.1.2010) imela stalno bivališče v LJ in nista izbrala "le točno določenega vrtca" je pač neka napaka v izračunu. Vsi taki naj se obrnejo kar direktno na njega (taka navodila je dal v eter).

Navali narode.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja moraš vedeti, da je kar nekaj ljudi (vsaj ene 30%), ki imajo prijavljene ločene naslove, da se tako prijavijo kot enostarševska družina, posledično dobivajo astronomske doklade, in vrtca 40€. Ponavadi se tudi mnogi izmed njih razburjajo, da ga niso dobili, čeprav če se ne motim imajo po defaultu blazno prednost?
Drugače pa je lahko bila Jankovičeva izjava pač v smislu, da so vsi dobili vrtec, ki so oddali vloge, do recimo februarja 2010...kaj pa vem, ugibam
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
90% redne cene..a mata 5k neto plače?

Za tole niti ne potrebujes toliko place, dovolj je, da imata oba povprecno (!) slo placo, ki znasa okoli 900neto oz. en na minimalcu, drug malce boljso placo. Ti se ni kapnilo, da pri nas najbolj najebe delavni srednji razred. Cigani in ostali delomrznezi so zasciteni, lopovi z vilami pravtako.