Vrsta masti?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.361
5.652
113
Kje bi dobil mast ki jo imajo mehaniki....mislim da je bla včasih za zglobe mazat not v manšetah......zeleno-rumene barve....pa vlekla se je kot kak profi gel za lase......pač če si jo mel med prsti pa si prste raztegnu so se vlekl laski?

Kolker sem slišal se je to včasih dal dobit...sedaj pa da jo ne delajo več...oz se jo zelo težko dobi???

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Včeraj sem jo kupil v Merkurju. Je manjša tuba (50 g), na osnovi litija, ime pa ji je Olma Plex EP-2. Dela od -30 do 160 stopinj celzija.

Prodajalec mi je rekel, da je to zelo kvalitetna roba
zmaga.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.361
5.652
113
Mah to Litijevo mast mam......dobiš jo v vsaki mesnici! Za kako profi uporabo...oz če bi rad da ti teh masti ne razmeče po ohišju (naprimer če mažeš zobnik od flexsarce itd) pa rabš kake bl profi masti od teh iz mesnic!

Jupol pa klikneš levo spodaj "predogled" ....klikneš belo barvo pa kj vmes napišeš med oba oklepajčka
wink-1.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Za jupol hvala, ker sem hotel napisati spodaj, da prodajalcu nisem najbolj verjel.

Mast sem pa včeraj kupil, ker je pri avši problem polž pri centralnem zaklepanju prtljažnika in se samo malo zatakne vsake toliko časa.

Kamele0N

23. jul 2008
42.361
5.652
113
Za take polže ti je bolš kaka bela mast v sprayu (zarad lažje dostopnosti ker lah sprayaš)...po možnosti z dodatkom PTFja (teflona)! Majo v trgovinah like merkur...baubau....clo Leclerk!

Ampak ta mast je bl profi.....se prime ornk na stvari...in ne odleti k se kj začne vrtet prehitr itd

Kamele0N

23. jul 2008
42.361
5.652
113
Aha tnx.....ime masti je pa? Da nam tm....a veste una profi rumeno-zelena.....k dela laske če jo vlečš
grin1.gif

landcruiser

Fizikalc
19. sep 2007
289
34
28
Malo bolj obširno o masteh - povzeto iz našega "offroad" foruma:

(c) by alien

Citat:

slika046.jpg

nilex-zelo kvalitetna mast
slika044.jpg

kvalitetna mast za mazanje ležajev- tudi hitrovrtečih.
slika048.jpg

po domače -majzelpaste najboljše za hidravlična kladiva ker vsebuje delce bakra ,ki so dober prevodnik toplote.
slika050.jpg

zelo kvalitetna mast za vsa področja
slika052.jpg

deklica za vse razen v ležajih ni najboljša , ker zaradi gostote povzroča gretje ležaja.
slika065.jpg

mast za manj zahtevne sisteme npr. za napenjanje gosenic.
slika054.jpg

po domače grafitna mast -ni priporočljiva za hidravlična kladiva , ker je slabo toplotno obstojna je bolj za ostala mazanja.
slika060.jpg

slika062.jpg

suha mast v spreju primerna za verige , zobnike tudi ležaje.
N4372-Anal_Blu-100x100.jpg

Anal Blu
Anal Blu je narejen za preprečitev bolečega analnega odnosa.
N2414-masazno-olje-hot-and-sexy-100x100.jpg

Masažno olje Hot&Sexy.... Najboljši način za romantično druženje v dvoje in vročo predigro s čutno masažo.
N3827-naughty_secrets_burning_desire_warming_gel-100x100.jpg

Naughty Secrets Odkrite svoje največje fantazije in prebudite strast s tem izjemnim gelom, ki daje občutek toplote!

No zdaj mislim da ste dobili odgovore na vsa vaša vprašanja o masteh in njihovi uporabi
Obilo užitkov pri mazanju vam želim........
wink-1.gif

Pa še link na celotno temo.