Vrnitev avansa

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Moj oče je cca 3 tedne nazaj nakazal eni firmi, ki izdelujejo kamine, avans v višini polovice celotnega zneska.

Sedaj pravi, da se obnašajo zelo grdo, arogantno...in da tega kamina ne bi kupil pri njih.
Kako je z vrnitvijo avansa po treh tednih???

Hvala
roza.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
nop. ne bo šlo. Sicer lahko odstopi od pogodbe sam avansa ne bo dobil. Razen če prekoračijo dogovorjen dobavni rok. Kaj je bilo zmenjeno?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Verjetno je nakazal na podlagi ponudbe, predračuna? kakšna je vsebina le-tega, najboljše da se kar scan prilima.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Saj ni nič takega za pogledat, dobavni rok in ostale pogoje se pogleda, kaj drugega ne more biti razlog, zakaj oče odstopa. Lahko bi sicer rekel, da ima težave pri komunikaciji s podjetje, da se ne javljajo na klice, ne odgovarjajo na vprašanja in je zaradi tega zgubil zaupanje v njih oz se boji da storitev ne bo kvalitetno izvedena, samo za kaj takega je že potreben odvetnik, dober.

darjan(afna)splet.net

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
ksz...
sori ker bom izkoristil temo...

Kaj pa storitev arhitekta?
Ker je izdelal npr neko zadevo, katera ni bila popolna. Dobil rok za novo dopolnitev, katere tudi ni izpolnil.
Zaradi tega je možnost prvotne vloge za realizacijo zamujena oin se zadeve ne bo dalo realizirati?

Kaj v tem primeru?
Na koga se obrnit?
lahko na ZS

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik dobovsek pravi:
ksz...
sori ker bom izkoristil temo...

Kaj pa storitev arhitekta?
Ker je izdelal npr neko zadevo, katera ni bila popolna. Dobil rok za novo dopolnitev, katere tudi ni izpolnil.
Zaradi tega je možnost prvotne vloge za realizacijo zamujena oin se zadeve ne bo dalo realizirati?

Kaj v tem primeru?
Na koga se obrnit?
lahko na ZS

storitev bila narejena na uradni ali neuradni način (račun ali ne ) si kaj vplačal v naprej?

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
uradno

plačal sem po oddani dokumentacijo naprej vse..v roku kot je bil določen
vendar je nato na oddano prišla zahteva za dopolnitev manjkajočega teksta in nekaj skic

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
po moje sam kak uradni način preko odvetnika.
Zmenit ste se poizkušali?

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
po moje sam kak uradni način preko odvetnika.
Zmenit ste se poizkušali?

sem klical...takrat ko je prišla pošta...
bomo uredili, bomo uredili....
sedaj se pa ne oglašajo.

sem poslal dopis za vračilo zaradi neizpolnjene dokumentacije priporočeno s povratnico.
čakam odgovor
če ga ne bo...
odvetnik pa bo...