Zanima me, koliko bi bil vreden računalniški komplet.
Star cca 5-6 let verjetno.
P4, 3,2Ghz
160GB disk Sata
1x DVD enota
512MB rama DDR400
Grafika, če se prav spomnem ena 128MB Pci-E
brez sistema
+Monitor LCD. (znamke ne vem, mislim da je 17-ka) + ena navadna tipkovnica + miš.
Prodajalka pravi, da ji je "en računalničar" reku da lahko komot vpraša 150€ za ta komplet ... prodaja se "med sodelavkami" za 100€.
Jaz sem reku da za več kot 80€ nikakor ne bo šlo ...
Še nekaj podrobnosti ... ko sem odprl škatlo, da vidim stanje, me je skoraj vrglo
(Slika spodaj) Totalno zabasani vsi ventilatorji in hladilna rebra, praha na zalogo.
Wi-Fi kartica je, samo antene nimajo več ... prednji USB priklopi polomljeni in še glavni kabel za napajanje manjka...
Računalnik sem posesal in počistil ...
Noter dodal še 512Mb rama, tako da je sedaj na 1GB in Win7 ... deluje lepo, skoraj tiho ...
No zanima me mnenje o ceni za ta komplet ... sam ne bi kupil kaj takega, bi iskal boljšo varianto.
LP
Star cca 5-6 let verjetno.
P4, 3,2Ghz
160GB disk Sata
1x DVD enota
512MB rama DDR400
Grafika, če se prav spomnem ena 128MB Pci-E
brez sistema
+Monitor LCD. (znamke ne vem, mislim da je 17-ka) + ena navadna tipkovnica + miš.
Prodajalka pravi, da ji je "en računalničar" reku da lahko komot vpraša 150€ za ta komplet ... prodaja se "med sodelavkami" za 100€.
Jaz sem reku da za več kot 80€ nikakor ne bo šlo ...
Še nekaj podrobnosti ... ko sem odprl škatlo, da vidim stanje, me je skoraj vrglo
Wi-Fi kartica je, samo antene nimajo več ... prednji USB priklopi polomljeni in še glavni kabel za napajanje manjka...
Računalnik sem posesal in počistil ...
Noter dodal še 512Mb rama, tako da je sedaj na 1GB in Win7 ... deluje lepo, skoraj tiho ...
No zanima me mnenje o ceni za ta komplet ... sam ne bi kupil kaj takega, bi iskal boljšo varianto.
LP