vrček za pivo - beer cup

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Zanč sm v laškem vidu k so prodajal tm tist vrček za pivo - od laškiga. sicer je bil 30€... malo drag.

Ampak kje bi dobu pa kakšnega drugega? kot za darilo, ali pa za lastno uporabo...
pa ne bi zdej naročeval iz tujine... pri nas kje?

TALE ... bi bil super, če bi le bil od uniona...

off: v čem je pravzaprav fora pokrova? v tem da mehurčki ne grejo ven?

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja na netu nimajo nič...

jest nebi kozarec, jest bi vrček - glinen, old-style.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kot rečeno, na bolhi je sam en res lep - tisti v linku, od laškiga. Ostali so iz tujine, in imajo tud tujo simboliko narisano gor... sej če ne bo šlo drugače bom kupil enega od tistih. Sam najraje bi videl (če sploh obstaja) da bi bil od uniona...

iz tujine ga pa ne bi naročal... kot že rečeno.

malefactor

Zelenc'
21. avg 2007
9
0
1
Tu na spodnji link poglej, sicer ni Union ampak Laško:
http://www.stik-lasko.si/image...v_pivovarne.pdf

Artikel številka 14 je meni zelo lep, cena se mi zdi da je nekje cca. 15 €.
Pokliči na 03/ 733 89 50 ( to je številka za naročilo) ali se zapelji v Laško v Turistično informacijski center, kjer se prodajajo ti artikli.

ps: ne delam v TIC Laško, tako da to ni mišljeno kot reklama,hehe. Upam , da sem kaj pomagal.

LP

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kot že rečeno... laškiga sem tud sam našel! Rad bi pa od uniona. ker se pač ne spodobi da bi union v vrček od laškega točil. In čudno mi je, kako union sploh nima promocijskih artiklov, medtem, ko jih ima laško kar nekaj - od majc, do kozarcev, obeskov...

Beyond: na tej strani pa sploh nič ne najdem! pogledal sem katalog izdelkov, pa je samo pijača...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
http://www.rokodelstvo.si/dejavnost/loncarstvo

Naročiš vrč z narisanim znakom od uniona
wink-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Diskont je bil včasih v isti stavbi na zadnji strani - če greš iz centra takoj za Unionom zaviješ desno, potem pa še enkrat desno in boš videl tablo.