Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz sem jih za opla dobil za.pametno ceno pri Jungu v NG. V moji barvi seveda, kpl.
Medtem ko so nelateri hoteli 200+, jih ke on dal za 80. Je pa res da je bil avto polnoleten in ne "mlad" 6 let
Jaz sem jih za opla dobil za.pametno ceno pri Jungu v NG. V moji barvi seveda, kpl.
Medtem ko so nelateri hoteli 200+, jih ke on dal za 80. Je pa res da je bil avto polnoleten in ne "mlad" 6 let
bolha -> kangoo maxi po delih
fb marketplace -> kangoo maxi po delih
sicer 2018 ni ravno "starejsi" letnik. je pa maxi izvedva bolj redka, no kar tezka z iskanjem kaksnega na odpadu... bi rekel, da pasejo tudi od kaksnega starejsega letnika, saj je tale sasija bila dolgo v uporabi. spreminjal se je le sprednji konec...
ceprav, ce gledam, bi pasala tudi vrata od navadnega... podaljsek je izveden od vrat naprej...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.