VRAČILO IZDELKA Top shop_iz trgovine

Dovce

Zelenc'
17. avg 2018
3
0
1
Zdravo. Zanima me vračilo kupljenega izdelka "top shop" ampak v trgovini in ne prek spleta... Po telefonu mi je rekla, da ga NE MOREM vrniti, če z izdelkom ni nič narobe. Izdelek je bulšit! Gre se za ohlajevalnik zraka Rovus... in dela, ampak ne hladi popolnoma nič. Piha ravno toliko, da ne moreš reči da ne dela...
Vrnil bi ga lahko, če bi imel neke "zvezdice zvestobe", če sem jo prav razumel... In da sem izdelek videl delati v trgovini in sem bil 'zadovoljen'... ampak ko je bil prizgan niti ni pihalo mrzlo pa je prodajalka rekla da bolj kot se da notri mrzla voda, bolj hladi... Pa ni nič od tega.
Hvala

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Tipično za Top Shop, če ne gre drugače uveljavljaj stvarno napako. Izdelek nima takih lastnosti, kot so v trgovini zatrjevali.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.637
4.369
113
Sicer pa zakaj bi delali tako velike naprave, če lahko tako mala vse ohladi

B81

22. jul 2007
37.628
10.919
113
Zdravo. Zanima me vračilo kupljenega izdelka "top shop" ampak v trgovini in ne prek spleta... Po telefonu mi je rekla, da ga NE MOREM vrniti, če z izdelkom ni nič narobe. Izdelek je bulšit! Gre se za ohlajevalnik zraka Rovus... in dela, ampak ne hladi popolnoma nič. Piha ravno toliko, da ne moreš reči da ne dela...
Vrnil bi ga lahko, če bi imel neke "zvezdice zvestobe", če sem jo prav razumel... In da sem izdelek videl delati v trgovini in sem bil 'zadovoljen'... ampak ko je bil prizgan niti ni pihalo mrzlo pa je prodajalka rekla da bolj kot se da notri mrzla voda, bolj hladi... Pa ni nič od tega.
Hvala
Čudno, tule pravi, da je ok in piha hladneje, razen če topšop prodaja kak kitajski ponaredek:

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
Ozdelek delujejo vredu dokler je zrah suh. Ko je pa zrak vlažen pa voda ne izpareva več in ni učinka.
Tako, da ga uporabljaj v klimatiziranem prostoru pa bo pihalo hladno :)

• Všeč mi je
Reactions: Fe3 in jtfc
13. jul 2011
2.677
626
113
V bistvu je hudič v besedi "personal" oz. "osebni".
Pri top šopu so mojstri prefinjenega marketinškega zavajanja. Navajajo nekaj lastnosti tega ventilatorčka (piha hladen zrak, majhen, porabi malo...) in nekaj lastnosti klimatskih naprav (velike, okorne, potratne...), kar vse drži in pri tem upajo, da bo kupec zagrizel vabo in sklepal, da je prvi izdelek nadomestek za te druge, čeprav tega nikjer eksplicitno ne zatrdijo. Isto kot če bi avtoprevozniku ponujali osebni avtomobil, češ da je majhen, varčen, poceni... in upali, da ga bo kupil namesto tovornjaka, ki da je velik, drag, potraten.

Dovce

Zelenc'
17. avg 2018
3
0
1
Hvala za odgovore, mnenja, nasvete,...
Sem šel v trgovino, sva ga sprobala in res ventilator ne dela kot bi moral oz kot dela razstavni... Sedaj mi je dala drugega in da potem vidim. Je pa razlika očitna. Prejšnji, kot da bi imel samo stopnjo 1 (brez 2 in 3).

ALTF4

Fizikalc
8. apr 2017
627
177
43
Here we go again, klasika 90% ljudstva zavedena, ker je po domace povedano enostavno neumna. Vlaga je tista, ki dela bivanje v visoki vrocini neznosno. In vecina bi vas se dodajala vlago?! Sploh kdo ve kaj dela klasicna klimatska naprava in kako deluje? Se mi je zdelo..

Success

Fizikalc
5. sep 2010
538
185
43
Kakor jaz vem imaš rok 8 dni (spletne trgovine 14 dni), da vrneš artikel BREZ razloga, razen, če je unikaten - narejen po tvojih željah. Do sedaj še nisem imel probleme nikjer.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Kakor jaz vem imaš rok 8 dni (spletne trgovine 14 dni), da vrneš artikel BREZ razloga, razen, če je unikaten - narejen po tvojih željah. Do sedaj še nisem imel probleme nikjer.

Geee not this shit again. Ne! To ne velja in ne sirite teh bedarij naokoli. Najdi mi ta clen v zakonu in te peljem na pivo. Velja 15 dni pri nakupu na daljavo. Evo pa sem izlil gnev bivsega prodajalca v trgovini (15 let nazaj) in vseh bedakov, ki so prihajali vracati stvari po tem, ko so se z njimi malo poigrali.

Success

Fizikalc
5. sep 2010
538
185
43
Zame je nekaj novega ja, ker mi do sedaj še nikoli ni bilo potrebno česa vrnit (tok - tok po lesu). Po internetu pa se tako ali tako prebira same dezinformacije, ki jih potem hočeš-nočeš preneseš nase. Se pa strinjam, da lepa beseda lepo mesto najde :)

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.399
4.970
113
Saj se nisem razpistolil (velik) sam mal so udarle travme ven iz preteklosti, ko je folk hodil v trgovino preprican, da lahko vrne karkoli v 8 dneh. Pa saj se da naceloma vse zmenit, ce clovek ni bedak, samo ce se pa ze na vhodu dere, potem gre pa drugace.

hahaha, sam res kolk folka to misli... :valjamse: