Vrabci serjejo po balkonu

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
Na sosednji strehi imajo gnezdo in je naš balkon najbližje kot postojanka med letom. Posledično je vse po ograji posrano. Ker otroci nič ne pazijo,mi vsak dan te drekce obrišejo. Za balkon je fajn,za njih malo manj.kako se znebiti pristajanja vrabcev? Hranil jih ni nihče nikoli...

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
Špicov ne morem dat,se bodo otroci gor pikali... gnezdo bom dal odstranit upravniku,ne mislim po strehi skakati...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Otrokom naredi frače.
evil.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
Uuuuuu,frače... kaj se nisem prej spomnil.svaka čast,bravo.to bi moralo pomagat...samo da ne bovapa pol en drugega ciljala :)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sej se da tud humano tole resit. ne vem kaj eni tok uživajo ko nekaj streljajo ali kako drugace "odstranjujejo" zarad malenkosti kot so drekci.

gnezdo je zdej verjetno ze prazno, tko da bi jest raje razmišljal o odstranitvi... ce so pa še not, pa počaki teh 14 dni, pa se ga potem odstrani...

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
kar povej kolega. se en metroseksualni ljubljancan, ki misli, da so krave vijolicne. povej kako se mirno resi sranje z vrabci. ne pomaga nobena stvar. razen pogroma, masakra in deloma blitzkriega. s tem, da je zracna puska blazev zegen kot kaj res uporabnega. lazje sem se resil mravelj in moljev po bajti. varianta je, da za 500€ kupim šolanega sokola. najboljša. lahko si jih pa delimo
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
haha, pa kaj ti misliš, da majo zivali samo metrosekseualci radi?

zivim na vasi, svojo počitniško mladost sem prezivljal na kmetiji, bazo imam v vasi, za mizo sedim s kmetovalci, glih tok da se sam nimam ene lehe in ti men metrosekseualec??

sicer je zanimivo, da jest recimo nimam nobenih tezav z vsemi bitji okoli bajte... pa kot sem rekel, živim na vasi, tko je zivelj okoli kar pester.

jest pravim kjer je volja je tudi pot... vse se da rešit... sam mal je treba koga vprasat, pa mal pobrskat...

in kakšne probleme maš ti z vrabci?

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Serjejo mi po balkonu in to v rangu 12m2 imam vse posrano, vsak dan na novo. Najprej sem mislil, da imam eno druzino, ko sem se spravil nad njih z zracno pusko jih je odletelo iz zlebu cca 40 kosov... odganjalci ne delujejo, en macek ima premalo dela oz. premalo se zanima za ptice. Mlatiti jih ne morem, ker je zleb cca 15m od tal in cca5m visje od balkona. Varianta je, da pokrijem balkon in pucam potem streho ali totalno vojno. Kurceve srake in vrane pa tudi nic ne pomagajo. Pa so 10m narazen na sosednjem drevesu. V glavnem tezko zivljenje imam.
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.148
6.962
113
pri taščici
Ko jih nekaj prevrnes z zracno pusko, si za nekaj časa zapomnijo.
Vsaj v mladosti je bila tako, ko so vrabci vec hrane pojedli kot kure. Mogoce so sedaj ze bolj socializirani.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Serjejo mi po balkonu in to v rangu 12m2 imam vse posrano, vsak dan na novo. Najprej sem mislil, da imam eno druzino, ko sem se spravil nad njih z zracno pusko jih je odletelo iz zlebu cca 40 kosov... odganjalci ne delujejo, en macek ima premalo dela oz. premalo se zanima za ptice. Mlatiti jih ne morem, ker je zleb cca 15m od tal in cca5m visje od balkona. Varianta je, da pokrijem balkon in pucam potem streho ali totalno vojno. Kurceve srake in vrane pa tudi nic ne pomagajo. Pa so 10m narazen na sosednjem drevesu. V glavnem tezko zivljenje imam.
evil.gif

ja res je... prov bogi si... kako sterilno je potem sele v bajti in stali, ce na balkonu ne sme bi vrabcjega drekca, k je veliko kok? cca 2cm2? grozna nesnaga na 12m2 velikem balkonu...

v zleb dej tisto mrezo, da listje not ne pada... tko oni ne bojo mogl po vodo hodit, in se ne bojo zadrzevali tam. pa vmes se krovca poklici da ti spravi zleb v pravilen padec, ker ti voda ostaja notr...

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
Na sosednji strehi imajo gnezdo in je naš balkon najbližje kot postojanka med letom. Posledično je vse po ograji posrano. Ker otroci nič ne pazijo, mi vsak dan te drekce obrišejo . Za balkon je fajn,za njih malo manj.kako se znebiti pristajanja vrabcev? Hranil jih ni nihče nikoli...

Sploh ne vem kaj se sekiraš - otroke imaš lepše vzgojene kot večina. Komu pa še otroci v zgodnji mladosti pucajo po in okoli hiše?
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ko jih nekaj prevrnes z zracno pusko, si za nekaj časa zapomnijo.
Vsaj v mladosti je bila tako, ko so vrabci vec hrane pojedli kot kure. Mogoce so sedaj ze bolj socializirani.

To drži. Ko prideš potem ven pred prag z metlo v roki, se jih cela jata dvigne v zrak
grin1.gif
.

Tako da moraš vseskozi po malem vzdrževati bojno stanje ...