Vprašanje za vezane: zvestoba

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Tukaj vas je kr dost, ki ste čist ponosni na svojo zvezo, eni ste poročeni, imate otroke, eni pričakujete..

Zanima me, po pravici, če ste zvesti.

Meni je čist nepredstavljivo in neživljensko, da si od vstopa v resno zvezo naprej zvest samo eni in konec. Mimo tebe se sprehaja nova sveža roba v minicah, ti pa si moraš govoriti "o fak, jaz pa tega več ne smem".
sprasujem se.gif
"Jaz lahko samo tisto, ki jo imam doma..že 10 let.."

Po moje se vsak normalen resno vezan ded občasno kurbari okoli. Kaj pravite..

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Veš kak pravijo "Če si na dieti še ne pomeni, da ne smeš jedilnega lista gledat"
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Saj potem neka zveza ni primerna za tebe in podobne. Recimo, a bi bil z eno skupaj, pa bi se oba tu in tam požgala s kom drugim, nima smisla bit v zvezi.

Vidim pa, da tvoja samska pot ni več dolga, si že začel spraševat bedarije, povezane z zvezo
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Zanimiv zadnji stavek, predhodnik.
Sicer pa saj poznas tistega ki ga kolega pijanega proti jutru pripelje domov, se nekako do spalnice privlece, tam ga seveda caka zena, pa ji rece da ga naj pusti pri miru ker je porocen. Drugo jutro je cisto drugacno.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Sam trdim, da nezvest partner ni vreden kurčeve tople vode . Gre se za princip, torej če sprejmeš igro zvestobe ( kar tudi je , če si v zvezi z nekom ) potem igraj to igro.
Če nisi za to igro, potem jo ne igraj.

Sam sem z mojo že ene 8 let, 5 let poročen...in bo tako tudi ostalo.
Pač je ženska to kar mora bit. Brihtna, ve kaj govori, široko razgledana, absolutno luštna in privlačna in simpatična.
Pa še kuhat zna in to dobro, štrikat, pospravljat torej wish girl
srce-1.gif

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
A si ti z mojo
evil.gif
Pa skupaj sva 10 let, poročena 8, ena smrkla bo letos 7, druga 1 in ne nameravava odnehati.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Saj potem neka zveza ni primerna za tebe in podobne. Recimo, a bi bil z eno skupaj, pa bi se oba tu in tam požgala s kom drugim, nima smisla bit v zvezi.

Ja dobro jutro. Menda ja ne verjameš, da je večina folka v resnih zvezah zvestega, ali kaj?

Še posebaj so mi zabavni tipi, ki hodijo s kako ful dobro, ali so cleo poročeni z njo in verjamejo, da je zvesta. Ja, šur, model, tako hud jebaæ si, da si tvoja lepotička nikoli več ne bo zaželela drugega..
priden.gif

Nazadnje urejeno:

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
se pravi da vsi ste tako lepo zvesti in vase zenicke tud...ne si ok zatiskat...od 30 do 40 let jih je tolko, ko spilajo pridne mamice...ko pa se malo odpre, recimo, hmmm, kaksna zabava itd, malo alkohola (sploh kaksne sluzbene)...kaj se noben od vas ni slisal zenske druzbe, kaj se menijo (itak da ste), ker ce mislite da smo mi svinje...pol se prekleto motite =)...tule pa take strelate...

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Včasih smo še špilal to zadevo zvestobe, pol k pa vidš kere drolje so to vse, vidš, da tko več ne greiin se spremeniš!
Zdj je pač ena k ti hod ob stran, pa vse ostalo sprot za požgat! Sej vredne druzga itak niso!

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Zvestoba je pomajnkanje priloznosti ... itak pa jasno da nebo zdaj tu nekdo napisal ja, porocen sem ampak tu pa tam se kaj sproti nazgem.Zakaj bi?Take ponavadi dobijo..

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
meni pa bolj ustreza odprta veza, pac da si obcasno oba data skupaj duska... se mi zdi da potem ni nekih potreb po zahrbtnem varanju

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
stvar karakterja in brzdenja hormonov. Evolucija pač. višje razvito bitje se ne bo porivalo ko gluha svinja.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
men zanimivo reklo, rečenica, whatever,.... ljubezen doma v družini, fukam pa povsod okrog.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.