Ker mi sedanji telefon (HTC Tytn II) počasi začenja odpovedovati - posledica večih trkov s tlemi, zmrzovanj in močenj ... - si počasi ogledujem kam pes taco moli.
Doslej sem navijal za WM, vendar se mi zdi, da so s sedmico brcnili v temi. Škoda, ampak izbire je dovolj. Zato se precej nagibam k Androidu, čeprav tudi WM še ni za odpis.
Kaj (nujno) potrebujem?
- načeloma relativno čvrst in robusten telefon s solidno baterijo in dobrim zaslonom
- čim enostavnejši in hiter uporabniški vmesnik
- sinhronizacijo z Exchangom (koledar, zapiski, opravila, e-pošta)
- dober GPS
- za cestno navigacijo daleč najrajši I-GO
- možnost urejanja krajših zapazk in snemanje kakšnih idej, zvokov
- google maps
- kakšni slovarji ...
Saj naštel sem res veliko, pa vseeno se verjetno kakšen telefon (lahko tudi malo starejši) dobi tudi za zmernen denar. Izbire je veliko, vendar me zanimajo mnenja tistih, ki so presedlali iz WM na Androida. Pa ne samo hvalit, saj ne bom verjel ...
Doslej sem navijal za WM, vendar se mi zdi, da so s sedmico brcnili v temi. Škoda, ampak izbire je dovolj. Zato se precej nagibam k Androidu, čeprav tudi WM še ni za odpis.
Kaj (nujno) potrebujem?
- načeloma relativno čvrst in robusten telefon s solidno baterijo in dobrim zaslonom
- čim enostavnejši in hiter uporabniški vmesnik
- sinhronizacijo z Exchangom (koledar, zapiski, opravila, e-pošta)
- dober GPS
- za cestno navigacijo daleč najrajši I-GO
- možnost urejanja krajših zapazk in snemanje kakšnih idej, zvokov
- google maps
- kakšni slovarji ...
Saj naštel sem res veliko, pa vseeno se verjetno kakšen telefon (lahko tudi malo starejši) dobi tudi za zmernen denar. Izbire je veliko, vendar me zanimajo mnenja tistih, ki so presedlali iz WM na Androida. Pa ne samo hvalit, saj ne bom verjel ...