Vpis na fax - kdaj, kaj, kje, kako?

Floki

Guru
6. sep 2007
10.110
3.171
113
Lenčina....kateri faks??? poglej njihovo stran kjer vse piše si dost star ali ti morajo še vedno vse na krožniku nosit

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Načeloma mi je vseeno na katerega, ker se mi gre zaradi statusa. Trenutno sem na fakulteti za strojništvo.
Sem že iskal po netu, pa ne najdem nobene koristne informacije
frown-1.gif

Rad bi se pa čimprej nekam vpisal, da mi nebo prej potekel status, oz. da dobim še kakšno mesto prosto.

EDIT: lansko leto je bila neka spletna stran, kjer si se lahko vpisal in izbral 3 različne fakultete. Je letos enako? Te strani ne najdem nikjer.
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

CubaLibre

Zelenc'
10. jul 2009
20
0
1
dkfoto.si
če se ti gre samo za status, se lahko vpišeš kot izredni dijak na kakšno srednjo šolo
Cena vpisa je nekje od 100-150 €. Lahko delaš preko študentskega servisa, kot redni študent.

Če te zanima več, povej.

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
A si že kdej padu/se prepisou? Ker pol se ne boš mogu kr tk redno vpisat na nek xy faks + verjetno moraš imet list, ki dokazuje, da si se iz prejšnjega izpisal.

Vpiši se v sr. šolo oz. v izobraževanje za odrasle.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Če se vpišem na srednjo šolo, me lahko izpišejo in vzamejo status, če ne hodim h pouku.
Letos sem prvič redno vpisan na fax, tako da se lahko še enkrat.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Če se vpišem na srednjo šolo, me lahko izpišejo in vzamejo status, če ne hodim h pouku.
Jaz sem se lani vpisal na šolo za odrsle v Novo mesto smer strojnik. Plačal sem okol 150 evrov, k pouku nism hodu nič in celo leto delal prek študenta. Noben me nič vprašal, kaj šele izpisal. Itak je to že praksa na takih šolah in se ne obremenjujejo. Samo da denar pokasirajo pa je.

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Ima kdo mogoče kakšne informacije kako je z vpisom na fax (redno)? Se da vpisati tudi preko interneta?

Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Jaz sem se lani vpisal na šolo za odrsle v Novo mesto smer strojnik. Plačal sem okol 150 evrov, k pouku nism hodu nič in celo leto delal prek študenta. Noben me nič vprašal, kaj šele izpisal. Itak je to že praksa na takih šolah in se ne obremenjujejo. Samo da denar pokasirajo pa je.

Do 26. leta. Pa nimaš statusa študenta ampak dijaka.
smile-1.gif
Boni odpadejo, mesečno dobiš če se vpišeš v šolo v pravem kraju......zavarovanje si moraš itak zrihtat...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

letos je bil popularen SUAŠ
grin1.gif
in voila, mir. Mesečno sem imela, zdravstvo zrihtano, ja edino bonov ni.

Sam ko bodo šole to pogruntale, bodo zvišale ceno. 2 leti nazaj (2007) je imela gostinska ceno za takle štos 95 evrov, septembra 2008 pa 300 evrov
bonk.gif