vozniško odvzeto za 24 ur

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
a lahko po pretečenih 24-ih urah se sam odpelješ po vozniško, ali ne?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Dobiš kazen, če med vožnjo nimaš ob sebi vozniškega dovoljenja, ne glede na to ali ti je bilo odvzeto ali si ga samo doma pozabil. Kakšna je trenutno kazen ne vem, jaz sem pred 5-6 leti dobil 5000sit (oz. 2500sit polovička), ker sem ga pozabil doma.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Le pogumno! Še vsak se je odpeljal!
evil.gif
Ene 2,53% je možnosti da te ravno takrat ustavijo! Če pa te policist vpraša za vozniško mu pa kar lepo povej da jo oni imajo!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.828
113
en moj prijatelj je šel enkrat ob 4h zjutraj (pač so mu ga vzeli ob 4h zjutraj prejšnji dan, ker je pihnil) isto nabasan in sam na policijsko postajo po vozniški izpit, vrnili so mu ga brez problema... pomoje so mu ga namerno in so ga nameravali nato ustaviti kje za kakšnim ovinkom ali dvema in hop, ponovi vajo
grin1.gif

drgač je pa tako, kot je še kolega pred mano napisal - brez vozniškega dovoljenja naj nebi bil na cesti. ampak to je zgolj teorija.

B81

22. jul 2007
37.001
10.534
113
Vedno sem se sam peljal po izpit, razen ko so me obvestili, da je krepko prek 18 KT, nisem več šel ponj, takrat je gospod poolicaj prišel domov po izpit, pa sem mu rekel, da naj gre na UE pogledat, da mora tam neki bit. Vse se da lepo zmenit
grin1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Le pogumno! Še vsak se je odpeljal!
evil.gif
Ene 2,53% je možnosti da te ravno takrat ustavijo! Če pa te policist vpraša za vozniško mu pa kar lepo povej da jo oni imajo!

Je bila tut taka možnost, da me pjanga ustavjo ker se ga enkrat na leto nažerem pa so me 1/365 %.

Ob 5.00 se vozijo po centru
jezen.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Hja moje sožalje, jaz tudi nikol nisem pil (vsaj zadnja leta ne) in vozil pa sem se ga enkrat nažr pa sem pihal....
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Ko se izpit odvzame za 24 ur, je to zato ker je v veljavi prepoved vožnje (običajno ker je človek pijan). In ne mešat tega s tem da ste vozniško doma pozabili, dokler ne preteče 24ur kršite policistov ukaz in vas kak preveč pravoveren lahko tudi za rešetke vtakne, sploh če še malo dišite po alkoholu.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Nisi ti dobro razumel, dokler ne poteče 24ur ne dobiš izpita niti na okenci na policiji nazaj, ko pa poteče 24ur se pa ti lahko pelješ brez izpita po ta ****** izpit. Vse kar te lahko doleti je kazen ker si vozil brez vozniške - s tem mislim kazen ker nisi imel vozniške s sabo, izpit pa je veljaven.

Nazadnje urejeno:

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Nisi ti dobro razumel, dokler ne poteče 24ur ne dobiš izpita niti na okenci na policiji nazaj, ko pa poteče 24ur se pa ti lahko pelješ brez izpita po ta ****** izpit. Vse kar te lahko doleti je kazen ker si vozil brez vozniške.

Drži. Sem pred parimi leti imel to izkušnjo... Sam sem takrat kar isto dopoldne poklical na postajo, pa so mi rekli, da mora obvezno miniti 24 ur. In ko je preteklo, sem se lepo z avtom odpeljal po izpit, le da nisem točno pred vrata kranjske postaje parkiral, kjer je bil prostor, ampak sem se za eno ulico skril...
grin1.gif

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Ko sem jaz pršu na Grič ponj je miličnik skor s kapije padu, da se je prepraičal, če sem se sam prpelu ponj, ko sem mu omenu zakaj sem tam na nedeljo dopoldan
smile-1.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Nisem bral vsega, samo ko sem 29.12.1996 končal posel oddajanja aparmajev in koč na bohinjskem koncu in Uskovnici, sva z zadnjo stranko nekaj spila. Pa ne veliko. Samo spal in jedel nisem 3 dni.

V glavnem me je na 500 metrov dolgi relaciji ustavila policija.

Zanimive štorije ne bom pisal, ker je predolga. Tudi mnenja zdravnika (sam sem zahteval strokovni pregled, kjer je kasneje pisalo "rahlo vinjen").

V glavnem so mi (pred mojim zahtevanim pregledom) odvzeli vozniško.

Na potrdilu je pisalo, da se moram po vozniško javizi V ROKU 24 UR.

Ko sem naslednji dan prišel ponjo, mi je rekel dežurni "kako ste pa prišli"

- z avtom

- če se boste vsedli vanj, vas bomo zaprli

- zakaj?

- ker 24 ur ne smete voziti

- na vašem potrdilu piše, da moram vozniško dvigniti v 24 urah, drugače gre na občino stalnega bivališča

- je pač napaka. Ne smete v avto. Vas bomo zaprli!

V glavnem smo zadevo uredili...
Pa ne z njimi...

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Vidiš, a ni zanimivo, kako zadeve delujejo v naši pravni državi.

Ko je vinjen policist pred kratkim povzročil nesrečo (zabil se je v avto, ki ga je vozila nosečnica), je zahteval strokovni pregled. Odpeljali so ga na odvzem krvi v bolnico, potem pa mu niso vzeli vozniške, ker "niso imeli dokazov, da je bil vinjen".

Prekleti slovenistan, to ni več normalno!
jezen.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
In zato je bil odpovedan komandir in policajevi kolegi so fasali suspenz... Ni kaj, bananistan... Če že nekaj spremljaš, spremljaj potem to do konca... Epilog je bil objavljen v Dnevniku...

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Uglavnm, nismo usi enaki pred zakonom in pika. To je point. Da pa pol neki "popravljajo", hvala bogu,jao. Nej pihne na licu mesta, tko k jst, pa nej bo frajer, ce ga ze spila.

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Toliko komentarjev ze in se noben priden Alterjevec pocesan na stran ki vozi izkljucno po predpisih , ki ne pije in ne kadi ni se napisal komentarja :
Kako bi te morali kaznovati,kako je prav da se take zapre,kako ima policija vedno prav in kako so kazni premajhne....Cudno ?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.828
113
ma ni čudno. drugje so se že toliko razpisali v tem smislu, da jim je zmanjkalo bullshita še za ta topic.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
točno tako... čakam samo še kakega norca da napiše da je še premala kazen in da mu naj kar vzamejo vožniško za stalno...

drugače pa ne smeš se sam peljati po vozniško ker je zagrožena kazen! meni so jo poslali po pošti na upravno enoto...