Voziček marela za počitnice z letalom

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Živjo,

S sabo na dopust bi radi vzeli čimbolj praktičen voziček-marelo, primeren za potovanje z letalom. Torej ne sme biti prevelik, biti mora praktičen in lahek, a hkrati ne najbolj enostaven model, naslonjalo naj bi se dalo pomikati... ipd,

Prosim za nasvete kateri modeli pridejo v poštev.

Hvala, lp.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Quinny Zapp se nama je odlično obnesel. Ni ravno cheap shit, konkurence pa ne poznam dovolj, da bi rekel 100% to kupi, je pa sigurno eden od favoritov mamic in verjetno najbolj prodajana "marela".

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Quinny Zapp Extra imam za prodat, lepo ohranjen, nastavljivo naslonjalo, rdeče barve.

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.884
113
Citat:
Uporabnik japke pravi:
Mi smo z MacLarnom dost potovali. Priporočam.

+1.
zmaga.gif

Kupil sem rabljenega, prepotovali boga in pol (vsaj 10x je bil na avionu), pa mu še vedno nič ne manjka. Marelo sprobaš tako da naložiš otroka, na vsak ročaj po 3 vreče in ga probaš z eno roko po kockah peljat.
grin1.gif

Enega maclarna prodajam če koga zanima. Je pa roza barve.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.664
6.523
113
quicskmart easyfold stroller. mislim, da najmanjši voziček sploh. gre v ročno prtljago na avion.

ti prodam če češ, smo ga rabili parkat za dopust, pa ne rabimo več

jutub

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Uporabnik japke pravi:
Mi smo z MacLarnom dost potovali. Priporočam.

+1.
zmaga.gif

Kupil sem rabljenega, prepotovali boga in pol (vsaj 10x je bil na avionu), pa mu še vedno nič ne manjka. Marelo sprobaš tako da naložiš otroka, na vsak ročaj po 3 vreče in ga probaš z eno roko po kockah peljat.
grin1.gif

Enega maclarna prodajam če koga zanima. Je pa roza barve.

Mac LArna sem vidla danes in me je navdušil. Nekaj takega iščemo. Quinny je mogoče malenkost prevelik.
Za koliko prodajate in od kje ste (zs)?

Lp.

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.884
113
Saj na avionu vozička v nobenem primeru ne tlačiš v ročno prtljago. Pustiš ga pred vrati in tam ga po pristanku tudi dobiš nazaj. Razen pri kakšnih daljših poletih (8h+) se mi je zgodilo da sem ga moral pobrat na baggage claimu. Tako da, bolj kot velikost zloženega glej da se enostavno prepogne, ker ponavadi to delaš z eno roko, ali z nogo in komolcem, ker imaš obe roki zasedeni.
crazy1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Mi imamo Moon Kiss in je res ok. Pri Quinny Zapp-u je treba pazit, ker se pri večini naslonjalo ne poleže (vsaj na bolhi je večina takih).

SPICEK

Pripravnik
2. nov 2007
183
13
18
+1 za Maclarna
Preživel dve punce, tretja ga trenutno matra pa zgleda še vedno skoraj kot nov.
Zloži se z lahkoto, naslon se lahko regulera, dokaj velika odlagalna košara spodaj, pa lahek za prenašanje.