Vojkova v Jankoviæevi LJ - tisti, ki tam živite

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Zanima me, če je kdo od kobinezonarjev čez vikend na onem koncu razmigaval rit?

Ker mi "na uč" deluje, da je Jankoviæu popolnoma vseeno, da dobesedno ustavi promet na onem koncu (dolge lovke prenove te ulice segajo tudi daleč na obvoznico in v Črnuče) in to samo zato, da bo nekdo prišparal nekaj drobižev evrov. Listja po tleh kolikor hočeš, stvar izgleda identično, kot je izgledala v petek zvečer...

Pač - enako mu je vseeno za gradbišča v LJ in ljudi, ki moramo iti mimo njih, kot vsem županom pred njim. Pomembno je, da se to ne dogaja v bližini njegovega brloga.

BTW 1 - Sožalje vsem, ki se vozite po tem koncu kasneje kot ob 7h zjutraj.

BTW 2 - Če sklepam po brezvezni Vojkovi (v smislu kompliciranosti in dolgotrajnosti del), že sedaj izrekam sožalje vsem, ki se boste vozili mimo njegovega volilnega spomenika (nov stadion). Jaz se bom sigurno preselila za tiste dve leti na drugo lokacijo, ker se mi tole njegovo "vrhunsko" organizacijo dela res ne da prenašat.

Nazadnje urejeno:

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Mene pa še zanima, kdaj jim bo zneslo po(s)pravit tisti del asfalta, ki so ga uničili, saj je malce zamudno, da se moraš vsakič, ko se spraviš zavit na končno postajo 20-ke skoraj na pol raztrgat, če nimaš ravno 65 preseka gume in hribovskega podvozja. Naj omenim še, da to zelo olajša že tako težek dostop iz stranskih ulic (Trebinjska) na Vojkovo, saj te te kreteni v koloni skoraj nikoli ne spustijo, da bi se lahko vključil, sedaj moraš pa še pazit, da se prvo sprostita oba pasova, potem pa počasi peljati čez tisti asfaltni razkol, da se lahko vključiš (ne moreš na hitro speljat).

Sicer pa, a ostali deli LJ so že kaj popravljeni? Poleti je bilo namreč pol ulic v LJ zaprtih, delavcev pa ni bilo za videt.
smirk-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Podobno je bilo prejšnji teden na glavni izhodni prometni žili (poleg Celovške) na avtocesto: ob 15.00 so se spravili montirat ograjo in so zaprli desni vozni pas Nemške ceste pred avtocesto.
jezen.gif

Jasno, da je bila pizdarija popolna, se je na križišču zgodil še karambol in kolona se je pomikala 1m/10s. Tistega, ki se je tega tajminga zmislil, bi bilo treba obest za jajca na prvi kandelaber.
jezen.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Promet na splošno je od oktobra katastrofa v Ljubljani.
uf-1.gif
Sem v petek (14:00-16:00) preklel vse mogoče na cesti od take gneče. Rabil od Centra do plave lagune dobrih 30 minut...pa od plave lagune do EF 45 minut. Totalno, totalno zabita dunajska in vse stranske ulice...se je premikalo po 10 metrov na 3 minute....zabasana vojkova...vilharjeva....in vse stranske ulice. Noro res. Seveda pa na vsakem drugem vogalu kaj popravljajo, razna zoožanja, ipd...

Nazadnje urejeno:

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Jaz se vsak dan okrog 8h vozim čez Vojkovo pa ni nobenih zastojev oz. ni nobene razlike od prej. Moti le to kar je že leprotto omenila. Ko zapelješ čez tisti razkol sam čakaš kdaj ti bo avto na pol razpadl.

LP

Retroid

Pripravnik
22. avg 2007
60
0
6
Eno stran Vojkove so prekopali že kar lep čas nazaj. Res ne vem kaj jim tako traja, da zaflikajo tist asfalt nazaj. Prometa je pa itak vedno preveč...razen poleti.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Imam občutek, da želi Jankoviæ čimbolj zagreniti življenje voznikom v Ljubljani. Najprej je podražil parkiranje, potem zaprl ulice, zdaj pa še ustvarja gnečo s popravili
confused-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
In obenem jamrajo čez gastarbajtarje iz bližnje in daljne okolice Ljubljane, da povzročajo zastoje, a o tem, da so zjebali vso tamkajšnjo industrijo, molče. Folk pa s trebuhom za kruhom, valda. Komu to ustreza (da je večina delovnih mest Slovenije v Ljubljani), pa samo boh ve.

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
Pa še vedno bo vsak s svojim avtom rinil v LJ - tako ljubljančani kot neljubljančani. Vsak, ki s svojim avtom pride v LJ, tudi sam prispeva k povečanju gužve in zastojem. Zdaj pa razmislite.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Verjemi, da bi se iz Tržiča do Ljubljane z veseljem vozil z vlakom, če ga ne bi pametnjakoviči sredi 60. let ukinili.
stupid-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Delavci delajo ob sobotah na lokalnih ulicah,zgleda da delajo po vrstnem redu in ne po prednostnem.
Delajo pa po standardu 5gleda 6ti stema.

Zanimivo pa da na vojkovi za tisto sekanje gum ni potrebno nobenega opozorilnega znaka o kakrsnih koli delih ali ovirah na cestiscu.

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
Sem ljubljančan in celo živim na eni izmed ulic, ki imajo izhod na Vojkovo. Za prevoz po mestu uporabljam izključno bus, ker vem kakšne so gužve v LJ pa še parkirat nimam kje (če izvzamem parkirne hiše). Za prevoz izven LJ pa uporabim avto, seveda.

Vem pa tudi kako je, ko ti neljubljanska študentarija zaparkira avto
10.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Sredi 60. let so pomojem vse avtomobile v Tržiču prešteli na prste
smirk-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik suicidal pravi:

Sem ljubljančan in celo živim na eni izmed ulic, ki imajo izhod na Vojkovo. Za prevoz po mestu uporabljam izključno bus, ker vem kakšne so gužve v LJ pa še parkirat nimam kje (če izvzamem parkirne hiše). Za prevoz izven LJ pa uporabim avto, seveda.

Ne boš verjel - tudi jaz za prevoz PO mestu uporabljam bus, za prevoz IZVEN mesta pa avto, s to razliko, da se izven mesta vozim vsak dan.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
Citat:
Uporabnik suicidal pravi:
Vem pa tudi kako je, ko ti neljubljanska študentarija zaparkira avto
10.gif

offtopic:
Je**t ga...taki pač smo in se ne sekiramo
grin1.gif

on:
Tudi meni gre na živce vsa ta prenova in v nedogled razrite ceste. Imam pa tudi glih tako srečo, da mi istočasno tudi cesto proti domu razrivajo tko da kamorkoli pridem (LJ al ljubi domači krajek) imam občutek kot, da vozim po gozdni poti
smile-1.gif