vodmerni jašek

sass

Guru
1. sep 2007
5.219
857
113
V hiši imamo glavni ventil in števec za vodovod v kleti enega od stanovanj, pa bi ju radi prestavili ven na dvorišče. Od VO-KA sem že dobil ponudbo za prestavitev vodomernega mesta, potrebovali bi še izvajalca, ki bi nabavil ustrezni vodomerni jašek ter ga vgradil, da se bo lahko izvedla prestavitev. Mi lahko kdo svetuje kakega izvajalca in pa kater vodomerni jašek bi bil primeren za Ljubljano (verjetno bi vzeli PE termo jašek?).

19. jul 2007
2.845
1.566
113
Mi lahko kdo svetuje kakega izvajalca in pa kater vodomerni jašek bi bil primeren za Ljubljano (verjetno bi vzeli PE termo jašek?).

Pozdravljeni,
Ali ima še kdo težave z ljubljansko Vo-Ko in vodomernim jaškom?
Namreč 99% tipskih vodomernih jašek je globine 1000mm ali 1200mm.
Vo-Ka od mene zahteva jašek globine 1400mm premera 1000 mm, z pokrovom 600x600mm in z vgrajeno lestvijo.
Posledično jaški Zagožen, Roto in velika večina ostalih odpade.
Našel sem samo enega primernega pri Regeneraciji: http://www.regeneracija.si/e_files/cont ... 22-001.pdf

Ima kdo podobne izkušnje? kje ste kupili jašek oz. kdo ima še jaške po zahtevani specifikaciji?

Ostane ti samo, da se izkašljaš za Regeneracijo in tavelik bager :-(.

Prekleto drag špas. Par let nazaj šel čez, delal mi je izvajalec, ki je primarno delal druge stvari, pa mi je spotoma naredil še to. Če se prav spomnim, me je prestavljanje vodomera iz pol metra znotraj, na pol metra zunaj prišlo 800 € (gromozanski vodomer, izkop, uradni priklop,...)

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Tale.
Je pogodbeni podizvajalec pri VO-KA, pripelje ustrezen jašek, vgradi, priklopi vodo in uredi z VOKO, kar je treba uredit.
Sem identično zadevo delal nekaj let nazaj, takrat je vse skupaj prišlo nekaj čez jurja, če se prav spomnim.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.193
7.060
113
Pozdravljeni,
Ali ima še kdo težave z ljubljansko Vo-Ko in vodomernim jaškom?
Namreč 99% tipskih vodomernih jašek je globine 1000mm ali 1200mm.
Vo-Ka od mene zahteva jašek globine 1400mm premera 1000 mm, z pokrovom 600x600mm in z vgrajeno lestvijo.
Posledično jaški Zagožen, Roto in velika večina ostalih odpade.
Našel sem samo enega primernega pri Regeneraciji: http://www.regeneracija.si/e_files/cont ... 22-001.pdf

Ima kdo podobne izkušnje? kje ste kupili jašek oz. kdo ima še jaške po zahtevani specifikaciji?

Ostane ti samo, da se izkašljaš za Regeneracijo in tavelik bager :-(.

Prekleto drag špas. Par let nazaj šel čez, delal mi je izvajalec, ki je primarno delal druge stvari, pa mi je spotoma naredil še to. Če se prav spomnim, me je prestavljanje vodomera iz pol metra znotraj, na pol metra zunaj prišlo 800 € (gromozanski vodomer, izkop, uradni priklop,...)
Regeneracija je ze dolgo dolgo v stecaju.

Na njenem "pogoriscu" je zrasel r-group, ki ga je pokopalo neplacevanje kupev iz tujine.

Sedaj je ista ekipa na isti lokaciji pod imeno AMT projekt.

AMpak mislim da ima VOKA sedaj od nekoga drugega izbrane jaske.

Na alkoholik se lahko obrne, dela tocno take priklope po LJ