To bodo dolge vrsteCitat:
Uporabnik merdzo pravi:
Namesto denarne kazni spoved!
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Nimam nič proti če bo župnik pri maši rekel da naj verniki ne pijejo ko vozijo itd
Pa ravno župnik, ki pije celo med službo naj bi to pridigal LOLCitat:
Uporabnik x5x pravi:
Nimam nič proti če bo župnik pri maši rekel da naj verniki ne pijejo ko vozijo itd.. .
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
mislim, kaj so se pa zdej spomnil.... Na mašah bojo "duhovniki" še o prometni varnosti pridigal! pa to ni res!!!
a je ta vlada čist usekana???
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
no, men se zdi zalostno, da država ne zna več drugače ta problem reševat, kot da so se rkc v to poslali! sej itak je pa procent tistih k dejansko kej upoštevajo pridiga itak vsako leto manjše, tko da kakšnih bistvenih sprememb ne bo! pa tud vsi tisti k divjajo, pijejo ne hodijo tok v cerkev, če pa že, pa itak sam zarad sosedov, da kažejo s prstom za njimi!
in ja, moti me vmešavanje v čist vse panoge države! hmal bojo še na sodiščih oni odločal kdo je kriv in kdo ne! pa naj se brigajo zase, ker majo itak dost svojih problemov! in bo poroka, in bo valda pr maši začel še o tem, kako naj ne pijejo na poroki, pa naj ne vozijo pa to...
in če bi vsi radi tok rešili problem, je treba policaja postavt na vsak km, pa je! sej je drago za državo, sam nesreč pa ne bo več...
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Pa ravno župnik, ki pije celo med službo naj bi to pridigal LOL
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Meni se ne zdi napačno, da bo duhovnik k pridigi dodal tudi kaj o prometni varnosti. Je pa tudi odvisno od samega duhovnika, kaplana kako bo vključil to v pridigo.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Pa ravno župnik, ki pije celo med službo naj bi to pridigal LOL
A mi lahko poveš kaj spije in koliko?