Vklop/izklop avtoadia Passat 03

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.379
173
63
38
Imam avtoradio z navigacijo v svojem Passatu. Zanima me, če se da tako nastavit, da se ugasne ob izklopu avta in ne šele po odstranitvi ključa iz ključavnice. V navodilih nisem našel.
Zanima me pa še, če se da kje nastavit zaslon tako, da bi prikazovalo čas poslušanega komada. Malo žalostno se mi zdi, da je tako velik zaslon tako neizkoriščen. Namesto "navigation off", bi komot prikazovalo čas.
Hvala!

Lep pozdrav!

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.626
722
113
To je pri VW že vrsto let:
Kontakt plus je prisoten od kontakta do izvleka ključa, torej nič ne bo.

Nekateri stari avti imajo hrošča, če potisneš ključavnico (brez ključa) not, dobiš kontakt plus.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.379
173
63
38
Zelo trapast način, če npr. parkiraš avto doma v garaži in puščaš ključe v avtu.
rolleyes-1.gif
Hvala za odgovor.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Zelo trapast način, če npr. parkiraš avto doma v garaži in puščaš ključe v avtu.
rolleyes-1.gif
Hvala za odgovor.

Mi poveš naslov?
grin1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.126
113
Če se ti da vleč radio iz armaturke potem imaš opcijo da prevežeš na "klasični" kontakt. Fora je samo v eni žički ...

Sam imam sicer en sony avtoradio pa me taka funkcionalnost ne moti oz. je celo zelo dobra ker ti ni treba gledat vseh lučk na armaturki zato da bi poslušal radio. Je pa na to "stikalo" vezana še kakšna bolj fancy funkcija ... recimo osvetilitev notranjosti ko izvlečeš kjuč, tole se meni zdi uber fino in je vredno uberwagna!
aplauz.gif

Sicer pa se mi zdi da se AR izkjuči po XX minutah če ni kontakta, si to že probal?
tongue-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
rolleyes-1.gif
Hvala za odgovor.

Ne bom trdil, samo po spominu se mi zdi da se po 1 uri izklopi.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.379
173
63
38
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
recimo osvetilitev notranjosti ko izvlečeš kjuč, tole se meni zdi uber fino in je vredno uberwagna!
aplauz.gif

No tole je meni tud všeč ja!
grin1.gif

@Don_kugla: To sem tud prakticiral ja. Mah sej če sem se navadil luči prižigat in ugašat, se bom pa tud to!
grin1.gif