Vitoslav

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
http://www.rtvslo.si/slovenija/ekskluzivno-foto-crnograditelj-tudi-vitoslav-tuerk/305348

revšna
smile-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ja kaj če je od maherja klet je to pač sušilnica sadja... ker štartajo na kvaliteto sušenega sadja mora biti sušilnica primerna...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
To je verjetno tole "gospodarsko poslopje", a ne?

Saj če ni, pa je kak drug "kmetovalec". Ko sem seštel vrednosti parcel in objektov na parcelah 402/10-13 in 18, sem za vse te "šupe" in "vinske kleti" na omenjenih parcelah komajda zbral 60.000 evrov vrednosti. Revščina na kmetih, kaj moreš.
Preveriš na
http://e-prostor.gov.si/
Katastrska občina Sečovlje ima številko 2632, to vpišeš v iskalnik ter željeno parcelo (link je zgoraj). Zdaj pa, kdor hoče, naj malo preveri, koliko so uradno vredni ti razpadajoči seniki z bazeni ter vrtne lope z marmornatimi tlemi.

bisnen

Pripravnik
9. maj 2008
400
0
16
Glede na to, da je bil stalno zaposlen v državnem podjetju, bi se lahko kakšen novinar poigral s seštvevanjem njegovih prihodkov.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Bo, bo, takrat ko bo pekel zmrznil, pa ko bo odjuga na južnem polu.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
V poročilih na radiju so omenili, da inšpektorju in drugi JU-jevci ne zmorejo obdelat vseh primerov, ker je tam na obali nekaj tisoč črnih gradenj.

Torej folk zgradi bajto, medtem ko "inšpektor maska" ne more na teren prit in par listov izpolnit?

Sicer pa to bi en sam človek vse popisal v enem letu, ajde dveh!

Samo res, gospod inšpektor gre za dva dni na dopust, pa preden se vrne kar tri črnogradnje zrastejo, pa ne "folga"...
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Dokler si član v klubu naj bo se tako slabo, na koncu bo volk sit koza pa cudna.

Cinično smešen primer člana kluba je tudi Jaklič. Poleti bojo nardil gor eno zurkico lepo, mal papice, mal koktejlčki, alkoholček, mal koko di moko. Pa pol valda mal namakalce, bazenčk, smejalce, krohotjevec, nazdravlat.

Salve smeha pomoje.

Svet je lep
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik bisnen pravi:
Glede na to, da je bil stalno zaposlen v državnem podjetju, bi se lahko kakšen novinar poigral s seštvevanjem njegovih prihodkov.

Če je bajta v lastništvu sinov. Sploh ni njegova.
grin1.gif

Kok bi bilo fajn, da enkrat za vselej popucajo ves drek iz Slovenije.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik keber pravi:
To je verjetno tole "gospodarsko poslopje", a ne?

Saj če ni, pa je kak drug "kmetovalec". Ko sem seštel vrednosti parcel in objektov na parcelah 402/10-13 in 18, sem za vse te "šupe" in "vinske kleti" na omenjenih parcelah komajda zbral 60.000 evrov vrednosti. Revščina na kmetih, kaj moreš.
Preveriš na
http://e-prostor.gov.si/
Katastrska občina Sečovlje ima številko 2632, to vpišeš v iskalnik ter željeno parcelo (link je zgoraj). Zdaj pa, kdor hoče, naj malo preveri, koliko so uradno vredni ti razpadajoči seniki z bazeni ter vrtne lope z marmornatimi tlemi.

LOL in vrisane so celo 3 hiše oz. poslopja.

Ne mi rečt, da se tega ne da kontrolirat oz. peverjat...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ne mi rečt, da se tega ne da kontrolirat oz. peverjat...
Da se, da. Ampak to rabi čas, recimo 1 ura 20 parcel. A veš, kakšen grozljiv tempo je to za državnega uradnika, ki je po možnosti še podkupljen, da ne bi preveč videl oz. da se mu ne bi sprožile glasilke?