Vista in utorrent

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
in sedaj se začne imam 24Mb linijo pa ko imam prižgan utorrent ne moram delat na mozili in ne na Internet Explorer moram ko izklopim utorrent počakat nekaj časa da začne odoje delat normalno sedaj me zanima ima kdo kakšno rešitev ali pa se komu dogaja kaj podobnega ima 4400+ AMD in 4GB rama.
prosim za pomoč
naloženo Windows Vista Ultimate

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Pri meni je blo isto. Čim sem prižgal utorrent, mi ni odrplo nobene strani več v IE in v Mozili. Jst sem si potem kar Vuze naložil in je zdaj mir.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Meni dela BP vse, imam pa tako da cez dan mi lahko vleče dol le 500kb/s , ponoci pa unlimited.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
obstajal so tut neki triki. neke vrednosti si mogu men se zdi da v utorentu popravt.
kaj pa če potegneš najnovejši utorent dol? imam dost švohnejši pc pa 20mbit linijo, in tut ko vleče na polno lisička dela. res da se mal pozna, ker pc ne dohaja, vendar dela:)

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
odpri UTorrent in pejd na zadnjo ikonco, kjer je narisan nek zobnik oz. kolešček , klikni in pod 5 vrstico (pasovna širina) povej, katere cifre imaš vpisane??

Nazadnje urejeno:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.538
1.241
113
ma jaz mam od samega začetka te probleme.... pa lahko tam omejitve nastavljam po želji pa nič ne pomaga

kak vklopim utorrent vse ostalo mrkne.... tudi sosednji računalniki ki so na router povezani
bonk.gif

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
zamenjaj za vuze, pa je problem rešen

sam sem probal raznorazne patche, pa nastavitve, .... pa 0 ni delovalo, sedaj mi je pa vuze še dokaj všeč ratal :D

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.015
6.626
113
čaki, da ti vuze isto začne delati. sem šla iz vuze na utorrent, ker sem mislila, da je problem v programu, pa je očitno v visti.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.775
170
63
Mislim, da je problem v ruterju, ki ne zmore hendlat toliko povezav. Tam imaš neko opcijo koliko povezav (connections) lahko imaš skupaj oz. na posamezen torrent. Če tisto cifro radikalno zmanjšaš (50-70), bi moralo delat.
Fora teh pisarniških internet naprav je, da bandwidth že zmorejo 100Mbit/s, ampak to velja za paket. Čim imaš pa ogromno paketkov, se pa zadeva sesede.

lp

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
čaki, da ti vuze isto začne delati. sem šla iz vuze na utorrent, ker sem mislila, da je problem v programu, pa je očitno v visti.
tko je že več kot pol leta, pa še vedno deluje

čudna je ta zadeva
sprasujem se.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.538
1.241
113
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:

jaz mam xpje.... isti šmorn - bom probal vuze

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
Problem je tako kot je kolega napisal v routherju ki ne zmore toliko povezav naenkrat, lahko se ti pa tudi neodzivnost pojavi zaradi zapolnjenega uploada, ker za stran odpret moramo prvo podatke poslal v splet. Sam sem imel zelo podobne probleme tako z XP kot z VIsta PC-jem, zadevo sem rešil tako da sem na Asusov routher naložil DD-WRT software, ter kupil malo boljši linksysov switch.

lp bluub

P.S. Problemi se pa začnejo hitro pojavljat tam nekje že od 8Mb/s linije, pri kolegu ki ima 100 Mb/s optiko, je pa to že tako opazno da ko si je iz službe sposodil CISCO-tov routher je lahko komaj izkoristil potencial internetne povezave (vse povezave so gigabitne).

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.015
6.626
113
Ne vem, če je samo to. Jaz imam torrent klienta samo odprtega, nič ne gre gor in nič dol, pa mi pri 10/10Mbs ne odpre niti Googla.