vista in scsi cd rekorder

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Se komu sanja kako usposobit to prazgodovinsko čudo, da bo poleg zapiranja luknje v ohišju pridobilo še zmožnost pečenja približno 1x letno, ko to pride prav? Kontroler je adaptec 2940U in lepo dela z visto, ampak rekorderja (nek 10 let star teac 4x) pa ama noben softver za pečenje ne spozna. Bere pa normalno. Pod XP-ji je delal zelo lepo, sem pa skupaj z diskom zamenjal tudi scsi kontroler, če ima kaj veze. Novega rekorderja jasno ne mislim kupit, čeprav so skoraj zastonj.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kaj čemo...

Uporabljaš Nero ? Ali tisto kar ima Vista zraven ?

Hja preostane še da vprašaš support.

Ali sprobavaš različne programe za pečt, dokler en ne dela (CDBurnerXP, imgburn, DeepBurner itd.... )

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Probal sem menda že vse. Zadnja verzija nerota, ki je pekla s tem pekačem je bila 6, ki pod visto ne dela več. CdburnerXp ni pekel niti pod XP-ji. So pa pekle razne zadeve, ki uporabljajo cdrtools, ki pa pod visto več ne prepoznajo pekača. Tudi v linuxu cdtools peče normalno. Eh, zgleda da bo pekač samo še za zapiranje luknje v ohišju.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.450
9.739
113
EU
Torej..če sem te dobro razumel, s SCSI kontrolerjem nimaš težav, ampak samo s programi za pečenje.
confused-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ja tako je. Niti vista niti programi za pečenje se ne zavedajo, da je not vtaknjen rekorder. Kot bralnik dela b.p.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.450
9.739
113
EU
Z Visto bo malo težje.
Stari SCSI writer sem laufal z WinonCD (By Roxio) programom za pečenje..

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Si nor? Samo enkrat sem klical tja zaradi neke zadeve v Excelu, torej ne zaradi HW. Najprej so bili prijazni.... No, na koncu so so prijazno povedali, da gre za napako v programu in da popravka ne bo. Od takrat naprej ... je MS prodal vsegaskupaj skoraj 200 manj Office licenc. Očitno jim gre predobro.
evil.gif

PS. Prva stvar pa je itak, da se pogledal HCL. Če tam zadeve ni, je pač ni.