Vista in pisava

VitoC

Pripravnik
10. okt 2007
395
0
16
Prekmurje/Ljubljana
Obišči stran
Zanima me zakaj sestrični Vista kar naenkrat začela sama spreminjat "debelost" pisave Ikon na namizju ??

Če gre pod lastnosti in spremeni temo, se pisava povrne v njen normalno stanje "to je tanka pisava" ko pa ponovno zažene računalnik je pisava spet nekoliko debelejša.

Tanka pisava

Debele pisava

Nazadnje urejeno:

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Kaj naj rečem,za to k je Vista eno sranje. Men je skoz spreminjalo ikone pa naj sem jih še tako spreminjal in urejal.Enkrat so ble velike drugič majhne.Pa še dost drugih primerov sem imel tako da sem jo vrgu dol.

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Citat:
Uporabnik laser pravi:
Kaj naj rečem,za to k je Vista eno sranje. Men je skoz spreminjalo ikone pa naj sem jih še tako spreminjal in urejal.Enkrat so ble velike drugič majhne.Pa še dost drugih primerov sem imel tako da sem jo vrgu dol.

Če si nesposoben in ne znaš najdet normalno deluječe verzije na torrentih, če že nimaš licenčne je to tvoj problem ne od viste.

VitoC

Pripravnik
10. okt 2007
395
0
16
Prekmurje/Ljubljana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik SpaceMonkey pravi:
Citat:
Uporabnik laser pravi:

Če si nesposoben in ne znaš najdet normalno deluječe verzije na torrentih, če že nimaš licenčne je to tvoj problem ne od viste.

Ta vista, ki jo jaz omenjam je originalna. Morda je ravno za to šit??
shocked-1.gif

Na 2 drugih prenosnikih neoriginal špila kar "v redu".

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
moj očitek je letel je na citiranega uporabnika.

Za to pisavo pa poglej malo po nastavitvah, sigurno si moral neki spremenit.

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Citat:
Uporabnik SpaceMonkey pravi:
moj očitek je letel je na citiranega uporabnika.

Si pa pameten da ti škodi.Misliš da imamo vsi piratske al kaj. Ne znaš na druzga pomislit kot na to.

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Ja itak, da sm pameten, si znam vsaj sistem naložit in nastavit, da stvar funkcionira brez problemov za razliko od od tebe.
grims-1.gif

B81

22. jul 2007
37.692
10.968
113
To bi mogo v regeditu spremenit, samo bogve, kje je to skrito tam noter.