Visokotlačni čistilec

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Imajo kje kako akcijo oz. katerega je najbolje kupiti?

Tam nekje do 150€ za občasno uporabo.....

ojanez

Fizikalc
2. sep 2007
262
30
28
Merkur, proizvajalec Lavor, model Speed. Trenutno v neki akciji, cena 154,90 eur. Drugače v tem cenovnem rangu dobiš malce slabše modele istega proizvajalca. Zraven dobiš tudi dve krtači in dve različni šobi.

Cene Karcherjev se začnejo krepko nad 200 eur, glede na papirne performanse (pritisk, pretok, moč) pa so slabši.

Torej, zgoraj omenjeni model sem kupil prejšnji teden, opral dva avtomobila, kar ok zadeva za domačo nezahtevno uporabo.

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
Jaz sem dal že pred parimi leti manj kot današnjih 150€ za kercherja, tamalega .Ga gonim ga ko prasca pa noče crknit.
Perejo se tlakovci, avtomobili + vsega boga
evil.gif

Pa sem zraven dobil navaden nastavek, rotacijsko šobo in pralno krtačo za ta denar. mislim da je bil takratnih 30k SIT...
Edino kar me moti na ni na kolesih/vozičku

ojanez

Fizikalc
2. sep 2007
262
30
28
OK, gledal sem Karcherje, ki jih imajo v Merkurju. Model, ki stane čez 200 eur je po performansah slabši, kot Lavorjev model za 155 eur. Priznam pa, da se nisem poglabljal v celotno Karcherjevo ponudbo in jih iskal tudi drugje, saj imam zaradi podjetja (rabat) najugodnejše nakupe v Merkurju.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Takegale rumenca za 68€ sem dobil. Ne vem, meni se ti čistilci ne zdijo kaj prida uporabni, če ne živiš ravno na kmetiji, naprimer. Uporabljam ga za prat bicikel (ja, v enem dnevu znam nanj enakomerno nanesti par kil blata) in gojzarje. Avta itak ne perem, tlakovci se mi oprani zdijo še grši, ideje, kaj bi še lahko počel s tem strojčkom pa tudi nimam. Brezvezna naprava.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
V prvi vrsti je odlična stvar za avto prat. Za kolo prat je tudi odličen. Najbolj pa za okolico. Pobere vso svinjarijo iz tlakovcev, tudi mah, iglice,... Pri tem pa porabi bistveno manj vode kot navadni šlauh. Meni je nepogrešljiva svar za okoli bajte. Je pa pri kercheru tako (vsaj nekaj let nazaj) da je vsa plastika in držala totalni klump, se hitro polomi, sam stroj pa bomba. Moraš bit genij da ga uničiš. Pri nas dela že ene 10 let, plastike vse polomljene, stroj pa dela kot prvi dan. Edino pozimi ga ni fino zunaj pustit, ker voda noter zrmzne in lahko kaj zjebe.

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Nujno je tole...

prek 2 kw
prek 130 bar in
prek 480 litrov pretoka (kar pa ti nič ne pomeni, če maš slabi vodovod.

P.S. Lavor nam je delal 10 let, dokler se ni foter spravil tlakovcev prat in po 2 in pol urah je omagal...

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
To kupi, da boš podpiral razvoj gospodarstva v Krškem. Ta teden bo padlo prvih tisoč kosov z linije, če bo vse po sreči boš lahko konec meseca že kupil v Merkurju.
cheer.gif

381435-www2.bosch-pt.de.jpg

Priponke

• 381435-www2.bosch-pt.de.jpg
    381435-www2.bosch-pt.de.jpg
    93,8 KB · Ogledi: 387

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
A bodo to tudi delali v Grieshaberju?

Rabim konec tedna, se mi ne da vlačit tavelikega na nafto po avtu.

BTW-lahko kakega zrihtaš "izpod roke"?
grims-1.gif

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Nop, Grieshaber je samo logistika. Nimajo proizvodnje ampak samo šraufke in svedre zlagajo v škatlice.
grin1.gif

Za "sindikalno ceno" sem bil dogovorjen, pa sva oba ključna igralca pri tem projektu "odstopila".
frown-1.gif

Sicer je pa tako izven tvojega budžeta tudi če ti ga dam -50%. 140 Bar-ska verzija bo okrog 500,00€.
wink-1.gif

ojanez

Fizikalc
2. sep 2007
262
30
28
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik ojanez pravi:
Merkur, proizvajalec Lavor, model Speed. Trenutno v neki akciji, cena 154,90 eur.

Sem pregledal njihovo spletno stran pa takega nimajo.
Jp, res je, na spletni strani ga ni, imajo ga pa v "tapravi" prodajalni. Tudi jaz sem takoj, ko sem ga videl v trgovini, odsurfal na merkurjevo stran in iskal primerjalne podatke o različnih modelih, pa tega modela ni na spletni strani. Jaz sem ga kupil v trgovini Merkur mojster (Krško).

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Jst sm lani kupil LAVOR Turtle 28 Silver Line , pere jo se vsi stroji (traktor, trosilc, nakladalka,...), sodi za vin, kadi, avto,... Pritisk je zadost močan da brez težav naredim luknjo v asfalt, pa v lesen hlod je tud lepo zarezal, sicer bi moral met kr precej potrpljenja da bi celega prerezal, samo vseeno. Prej smo imel pa neki od Agromehanike vsaj kakih deset let, samo nima več nobenega pritska.

Nazadnje urejeno: