Virtualni pogon (??)

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
jaz se (še skoz
tongue-1.gif
) matram z inštalacijo Rosetta Stone-a in po navodilih naj bi dala .iso fajl na virtualni pogon... kako to naredim?
bistvo problema je, da ne morem pripravit zagonski Rosetta Stone, da mi bere datoteke, skoz mi sporoča, da jih ni...

hvala vnaprej...

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Poišči in naloži Deamon tools, naprej bo vse enostavno, mogoče bi šlo tudi z win iso, skratka rabiš nekaa od tega.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Potem ga zaženeš in v trayu (pri uri) se pojavi nova ikona. Desni klik > "Mount image" ali nekaj podobnega > izbereš tvojo .ISO datoteko in to je to. Do tega navideznega diska lahko odslej dostopaš preko Mojega računalnika.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Potem pa narediš virtualni pogon, če ga ni že sam naredil, potem pa notri mountaš sliko. To ali narediš skozi program, ali pa v windows explorerju (ne vem točno kak, ker imam nek drugi programček) z desno klikneš na nov pogon, in poiščeš Mount image. Potem se ti bo pa pokazalo, kot ta bi imela notri CD.
smile-1.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
Help!
crazy1.gif

Ko z Daemon odprem .iso, kakor ste mi naročili, mi odpre tole, ampak kaj pa od tu naprej?

EDIT: aaaa.. zdej pa je nekaj zalaufalo... sem imela dva seta .iso datotek, pa eno dela, drugo pa ne... Jupii, veselo na delo
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Bart

Zelenc'
31. mar 2008
6
0
1
Mb
fajn ,samo ti je alkohol 100% dosti lažja varianta kot Daemon Tools, Zgaga ma prav, tam lahko kar iz navideznega diska nalagaš ne pa iz ikonce pri uri...pa še za zapeko iso-tov v CD boljše deluje in obratno....no vglavnem alkohol RULA pa še fajn se maš
smile-1.gif