Video preko E 71

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Pred mesecem sem kupil E71,rečeno je da se s tem tel.lahko gleda video na www.rtvslo.si/wap ,sedaj pa niti tega ne saj mi tu pokaže samo bel ekran.Videov na 24ur pa ne z E65 niti z E71.
Prosil bi za kak napotek kako skonfigurirat telefon oziroma kaj naložiti da se bo dalo gledati obljubljene pretočne usebine.
Če pa je stvar že kje opisana in nisem zasledil prosim za link.
Hvala!

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Meni je ko sem gledal filmčke na youtube( ostale nisem probava l) delalo preko wifi-ja stalno normalno, preko umts-ja pa kdaj ja, kdaj pa ne...nisem pa nič dodatno nalagal gor. Verjetno je odvisno od hitrosti interneta.

lp

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Za youtube potrebuješ programček Mobitubia. Če pa najdeš način kako gledati flash video na drugih spletnih straneh pa prosim povej. Kolikor vem ni brskalnika, ki bi to omogočal, vsaj v symbianu ne.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ksz

probaj navadno verzijo youtube, ne m.youtube. samo bodi takrat na wlanu
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

phiro

Zelenc'
3. nov 2008
1
0
1
Pozdravljeni meni dela vse le ko se powezuješ prek wlan moraš nastaviti v realplayeru način povezave
delajo pa tudi divix filmi avi wav itd. za to pa si namestite coreplayer
vendar moram povedat da morate telefon hacknit oziroma odklenit ni tako komplicirano kot zgleda malo googlajte
povem pa naprej da tri od 4 navedenih hackov odklepanj ne delajo ker je verzija 60.3
helo carbide itd ne dela darkman itd ne dela .dela secma*****

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Torej kaj je treba upisti v realplayer / pretakanje / posred.streznik / naslov posred.streznik ? Sedaj imam takole:
Uporabi posred.str = Ne
Naslov posred.str. =Brez
Vrata posredn.strez. = 1091

Telefon pa imam pri mobitelu.