Vidal XL kopalnica

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.192
495
83
Našel sem idealne stvari za mojo prenovo kopalnice in to za 2-3x manj denarja kot v 2 lokalnih trgovinah.

Ima kdo izkušnje z njihovo robo?

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.367
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Naročil in imam že par let kar nekaj zadev... Dela kot mora, boljše od Ikee in Jyska... Vsaj kar se mene tiče. Seveda dobiš dražje (ne nujno boljše)...
V kopalnici imam školjko s "počasnim" zapiranjem pokrova, umivalnik, omarico nad umivalnikom z led lučjo in omarico spodaj...
Lahko samo pohvalim - za ta denar je odlično razmerje med ceno in dobro kvaliteto.

• Všeč mi je
Reactions: Fusionn

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.192
495
83

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.253
329
83
Jaz sem nekaj podobnega naročil za kuhinjo zadnjič (aliexpress, CZ zaloga, 1 teden dobava - je bila res prej kot v ednu pri meni) - cena je bila dobrih 40 eur, kar je top shit. Pa nič se ne pozna vodni kamen, 3 mesece zdaj v kuhinji.

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.192
495
83
Jaz sem nekaj podobnega naročil za kuhinjo zadnjič (aliexpress, CZ zaloga, 1 teden dobava - je bila res prej kot v ednu pri meni) - cena je bila dobrih 40 eur, kar je top shit. Pa nič se ne pozna vodni kamen, 3 mesece zdaj v kuhinji.

daj prosim link.
v kuhinji imam črno, in ni tak problem, ker tam skoraj ni vode na površini. v tušu pa vem, da bo problem, ker imam že sedaj barvno, 20 let staro in se takoj vidi razlika med vročo in mrzlo stranjo. ne morem več spucat.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Hvala.

Nikjer ne najdem tak komplet za cca tako ceno v beli barvi
Saj mi je črna všeč, samo vodni kamen jo bo naredil šekasto v enem tednu...

pa potem še povišano za umivalnik...

Kromirana pa bo kakšna, če je neboš čistil?

Imamo kar nekaj črnih dodatkov po bajti, tudi v kopalnici, eno črno pipo, nič posebej hitreje se ne umaže.

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.192
495
83
Kromirana pa bo kakšna, če je neboš čistil?

Imamo kar nekaj črnih dodatkov po bajti, tudi v kopalnici, eno črno pipo, nič posebej hitreje se ne umaže.
Imam tudi sam crno v kuhinji kjer skoraj ni stika z vodo. Pa se zelo hitro poznajo beli madezi.
Imam barvno sedaj v tusu, pa je leva/topla stran svetla, pobledela... desna/hladna pa je kot nova.
Vrocina in kamen ocitno nardita svoje in se niti spucat ne da.
Pac iscem resitev, kjer bodo take stvari cim manj vidne. In nisem nikjer omenil, da ne mislim pucat.