Pa prokleti butli, javno jočejo! Ja za njih ne veljajo CPP? Mater jim vidim, pa to je za v časopis!
Kdo se javi da napiše nek dopis, oz. če je kdo s kakega časnika! Da bi vse te policijske qrce
preko ipjev zvohal, in jih zvlekel na oddajo preverjeno, pa da se javno zagovarjajo! Mislim svašta!
Ajde, ne rečem, itak sodelavcu ne škodis, pa če gre mimo regeljcev pač gre, vsi smo krvavi pod kožo, vsakemu
paše, če se mu pogleda skoz prste, ampak če pa ti nekdo ne pogleda (ker recimo sploh ni dolžen) pa nimaš kaj
jokcat, prehitro si peljal fertik. Sam sicer tut mam vizitko, da kdaj se zmuznem kakemu nepripetemu pasu ali mali prekoračitvi, če se pa ne, pa tut kasneje ne pljuvam po policistu, opravil je svojo sluzbo, sam sem kriv da sem vozil
prehitro, pač plačam, kajčeš.
Oni pa jokcajo ker jim je sodelavec napisal kazen... Ko je vojna je vojna za vse, če mene štrafnejo ker nisem pripet,
bo pa še on plačal ker je vozil 5 prehitro. Pred zakonom smo vsi enaki.
Resnično bi te bedake rad videl na preverjeno, pa da se malo zagovarjajo javno, zakaj pa oni niso dolžni plačat,
oz. zakaj je kvazi sodelavec dolžen jim izrečt samo ustno opozorilo...
Sicer pa se vidi da ti smrkci nimajo dost smetane v glavi, ne rečem tut sam bi bil jezn če bi dobo kazen (nebi javno
sicer jokal po forumih) ampak policistu bi pa tut rekel; g. policist novak, izvedel bom s katere PP ste, in vedite
da vse vizitke izdane od tam na naši PP ne veljajo več, slejkoprej bo kak vaš brat, stric, teta, naletel na mojo petardo,
in kr zdaj vam že povem da mu bom prepovedal vožnjo, pobral tablice... Zdaj pa mi dajte že 1x ta plačilni za 20€...
Tak se dela, ne pa joče po forumih.