Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Mene pa zanima kako je z varnostjo tega naknadno vgrajenega daljinskega odklepanja/zaklepanja? Mislim, ker če je to neka univerzalna zadeva, ki jih je po bolhi malo morje ti lahko tudi kdo drug, ki se malce spozna na te zadeve oz. ima 'univerzalen' daljinec odklene avto?
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
No, se mi je zdel, da zna bit takšna 'težavica' s temile čunga lunga zadevami.. Sem prejšnji teden nabavil Astro F in mi dela res super, edina stvar, ki pa jo pogrešam od Cliota je to daljinsko zaklepanje.. Bo treba mal pogledat, če je kaka razbita na avto.net pa potem iz tiste dol pobrat pa premontirat, je verjetn še najenostavnejša opcija.
Citat:
Natanko tako oziroma je v bistvu še huje. Recimo taka daljinska zaklepanja imajo vsa enako kodo, kar pomeni, da lahko z eno komando odkleneš katerikoli avto z vgrajenim identičnim daljinskim zaklepanjem. Sem osebno testiral.
Citat:
Uporabnik john pravi:
Citat:
Natanko tako oziroma je v bistvu še huje. Recimo taka daljinska zaklepanja imajo vsa enako kodo, kar pomeni, da lahko z eno komando odkleneš katerikoli avto z vgrajenim identičnim daljinskim zaklepanjem. Sem osebno testiral.
Ne nakladaj. Tile kitajski daljinčki imajo kodirni čip PT2260, ki ima 59049 možnih kombinacij. Da bi se kombinacija ponovila skoraj ni možnosti. Res pa da ima meta že rooling kodo, pri kateri pa ni možno ponarejanje
LP
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik john pravi:
Citat:
Ne nakladaj. Tile kitajski daljinčki imajo kodirni čip PT2260, ki ima 59049 možnih kombinacij. Da bi se kombinacija ponovila skoraj ni možnosti. Res pa da ima meta že rooling kodo, pri kateri pa ni možno ponarejanje
LP
Pridi mimo in ti pokažem, da boš videl na lastne oči, kdo naklada.