Vgradne led crknile - utripajo

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.549
284
83
Zdravo

Torej pred vec kot 2 leti sem v Merkurju kupil 3 vgradne led luci (v vsaki 3 led). Sedaj sta mi v roku 2 mesecev ze 2 zacele utripati z frekvenco cca 2 utripa na sekudo. Tista skatlica pred led lucjo je ocitno ok, saj sem priklopil se zdravo luc na ta skatlo in deluje ok. Te 2 luci ki utripata zacneta utripati po cca 5 minutah delovanja. Kaj bi lahko bil vzrok?

In ce se kdo ve, kako se rece tem lucem, bi jih narocil preko alija, ker mi ni ponovno ua dajat 3x 45€ kolikor so v merkurju.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Take luči so sedaj gotovo mnogo cenejše. Sem bil ravno prej v baubau, pa moram reči, da je izbira raznih LED svetil mnogo večja kot še eno leto nazaj in tudi cene so šle konkretno dol.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.549
284
83
Ja, sedaj so 42€, sem jih ze gledal. Vseeno pa ne vem kaj je vzrok utripanja, da mi ne bi tudi nove zacele utripati.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
http://www.aliexpress.com/item...2027740342.html

ti imaš luči, menda veš kako se jim reče
tongue-1.gif

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.549
284
83
Evo, po skakanju v merkurju in bauneki, kjer so podobne luči po 34€/kos, sem naročil tele Klik

Čeprav sem se nategnil, ker šele sedaj vidim da je prodajalec v China, in ne v UK, kot piše. Ampak še vedno bom dobil 3 kos za 30€, pri nas bi dal pa 100€
bonk.gif

@ivi, hvala za info, so zelo ugodne, vendar sem iskal bele

Poročam ko jih dobim

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Naj mi nehče nekaj razloži, ker nimam pojma glede tega
smile-1.gif
Vidim, da je večina led luči vgradnih... Kako pa je z vgradnjo v montažni hiši? A se, da to v strop montirat al je treba kak parapet naredit? Za novogradnje se mi ne zdi nobena težava...Drugače pa ne maram nekih parapetov... Nekaj se spravljam renovirat in nisem ziher kaj bi bilo najbolje...

Hvala za odgovore

lp